2777
2789
عنوان

خانه داری یا شاغل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 15072 بازدید | 167 پست
عزیزم منم فوق لیسانس دارم الان تقریبا خانه دارم میگم تقریبا چون گاهی توی کارای شرکت همسرم کمکش میک ...

اره واقعا کارمندی صبح ب صبح خسته کنندس برا خانما.مخصوصا برا کسایی ک اهل مهمونی رفتن و مهمونی دادن و اینا هستن نمیتونن ب خودشون و زندکیشون برسن.

من شوهر میاد خونه اینقدر خستس ک نمیتونم روش حساب کنم ک اگه من شاغل باشم بتونه کمک حالم باشه زیاد

ممنون عزیزم.اره همسرم خیلی بفکر رفاه منو و بچمه.میگه اگه کار زیادی و دردسر کشیدن بیرون دوس داری.خو ی ...

دم‌شون گرم. 

موفق باشین همیشه الهی.

من داشتم نظرات رو می‌خوندم، به نظرم اومد بگم این‌ خوبه که رفاه دارین و نیاز جدی نداری به کار بیرون. اما مشغول بودن خانوم بیرون از خونه، از اوجب واجباته. نه برای پول درآوردن‌ها! صرفا بیرون و توی اجتماع هم باشه و ارتباط داشته باشه، همه‌ش خونه‌نشین نباشه، چون تأثیرشو بعدا می‌بینه و خوب نیست. می‌تونی دوره‌های مختلف شرکت کنی که کلاساشون مثلا یکی دو ساعت بیش‌تر نیست. این‌جوری آدم اعتمادبه‌نفسش هم حفظ می‌شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی به اجتماعی بودن داره من همکار داشتم مهندس صنایع بود بلد نبود حرف بزنه اصلاااااا ناراحت نیست ...

منم سعی میکنم برا آینده ام پس انداز داشته باشم نگران اون نیستم.

راس میگی شاید مدتیه ک بخاطر پسرم کمتر بیرون میرم این حسو دارم.چون قبلن خیلی خیلیییی از وضعیتم راضی بودم.

منم سعی میکنم برا آینده ام پس انداز داشته باشم نگران اون نیستم. راس میگی شاید مدتیه ک بخاطر پسرم کم ...

همین دیگه عزیزم الان خواهر خودم مدرسه غیر انتفاعی داره والا بفکر واگزاریش با اینکه درامدش عالیه بیرون از خونه بودن سرکار رفتن نیست باشگاه ثبت نام کنید 

دم‌شون گرم.  موفق باشین همیشه الهی. من داشتم نظرات رو می‌خوندم، به نظرم اومد بگم این‌ خوبه که ...

مرسی عزیزم.دقیقا حرف منم همینه دوس دارم ارتباط داشته باشم با بیرون ولی جوری ناشه ب زندگیم و بچم و هنسرم لطمه بزنه و خودمم احساس سختی بکنم.

و ی حسی دارم ک از نظر بقیه حتما خانه داری یعنی هیچ...

اعتمادبنفس ندارم

منم مثل تو دیپلم تجربی ام..من تمام این حسایی ک‌تو  تجربع کردی رو درک میکنم منم ی روز همچین احسا ...

ممنون از نظرت.

اره اعتماد بنفسم اومده پایین.میدونم برا کار حداقل باید کارشناسی باشی و درس بخونی. کلا مث خوره افتاده بجونم ک شاید شاغل بودم خوشتر بود حالم.

همین دیگه عزیزم الان خواهر خودم مدرسه غیر انتفاعی داره والا بفکر واگزاریش با اینکه درامدش عالیه بیرو ...

اره ان شا...پسرم بزرگتر بشه بره مدرسه.دو سال دیگه خودمم دوباره مثل قبل کلاس اینا میرم با باشگاه

به نظرم برو دنبال اینکه لیسانست رو بگیری حتما

چطور ؟ لیسانسمو بگیرم خو دوباره هی خونه داری رو بخاطر شرایط زندگیم انتخاب میکنم.

خودمم میگم بعضی وقتا بعد میگم بجاش خو میتونم مثلا کلاس هنری چیزی برم

من شاغلم فوق لیسانس کارمند رسمی 

دخترمو با ماشین خودم میبرم و میارم 

همکلاساش همه اکثرا  مامانها خانه  دار و  اوضاع مالیشون خوبه 

ولی دخترم همیشه حس خوبی داره بین همکلاسیاش که من خانه دار نیستم یه جورایی افتخار میکنه به شرایطش 

چند بار به شوخی گفتم من خانه دار بشم 

گفت نه مامان خانه دار دوست ندارم مامان من از همه با کلاستره 

خاستم بگم کار خوب و تخصصی برای خانمها خیلی خوبه و با عث افتخار و  شوهر و بچه ها میشه

دخترم عشق منه
عزيزم استراحتت بكن وقتي نياز مالي نداري هر چيزي از دور قشنگه مثل همين شاغل بودن من خودم دوس دارم خو ...

ایشا...خدا بهت برکت و رزق بده بتونی ب چیزی ک میخوای برسی.

چطور ؟ لیسانسمو بگیرم خو دوباره هی خونه داری رو بخاطر شرایط زندگیم انتخاب میکنم. خودمم میگم بعضی وق ...

ببین فرداروز بچه ات میره مدرسه. میرید جلسه فرم میدن پرکنی بعد همه میزنن لیسانس فوق دکتری شما میخوای بزنی دیپلم؟! خیلی اون روز توی ذوقت میخوره و ناراحت میشی

لیسانست رو حتما بگیر بعد هنری چیزی هم میخوای بری برو.‌

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.