2777
2789
عنوان

خانه داری یا شاغل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 15072 بازدید | 167 پست

من دوست دارم زن به گونه ای شاغل باشه که پول و خرج زیبایی و تفریح خودش بکنه نه قسط و گوشت و مرغ.اونو که وظیفه ی همسرجانه نه من

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
بچه دارین؟ ناراحت نیستین مثلا میرین بیرون میبنی بقیه خانمارو تو ادارت و اینا بگی کاش منم شاغل بودم

بله دوتا پسر دارم.نه اتفاقا خانم ها رو تو ادارات میبینم که بنده های خدا باارباب رجوع چه قد باید سروکله بزنن خدارو شاکرم و وقتی میام خونه خوشحالم که خانه دارم و تایم ازاد برا ورزش کردن و کتاب خوندن و دورهمی با دوستان و خرید زیاددارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه یه  کار یا هنری که دوست داری رو به صورت منظم و با برنامه و با هدف های کوتاه مدت و بلند مدت انجام بدی خیلی خوبه، بهت عزت نفس و شادی میده.(مثل خیاطی، حفظ قرآن،زبان کار کردن،...) ولی بیرون کار کردن صِرف پول و به زحمت انداختن خود و خانواده خوب نیست.

نه بابا فک میکنی.ساعت ۶ صب هر روز باید پاشی ی روز مریضی یا عروسی چیزی باید درخواست مرخصی کنی ..برنام ...

حقیقش درس رو حوصله ندارم ادامه بدم.برا مس انداز همسرم ی آپارتمان زده به نامم با طلاهام.گفته بعدا ماشینم میگیرم.

ولی خو خیلیم گوشه گیر نیستم هنر خیاطی بلدم مدرکاشو گرفتم با اینکه دیپلم تجربی و بچه زرنگ کلاس بودم.بعدش گواهینامه گرفتم.میخوام پسرم بزرگتر شد کلاسای دیگه برم.

ولی اعتماد بنفس ندارم.

بله دوتا پسر دارم.نه اتفاقا خانم ها رو تو ادارات میبینم که بنده های خدا باارباب رجوع چه قد باید سروک ...

حس میکنم اعتماد بنفسم داغون شده این فکرارو میکنم.

حتی از نظر زیبایی واقعا خوبم.ولی بازم ی زن زیبارو میبینم نیگم من زشتم.نمیدونم چرا اینجورم

حقیقش درس رو حوصله ندارم ادامه بدم.برا مس انداز همسرم ی آپارتمان زده به نامم با طلاهام.گفته بعدا ماش ...

همون خیاطی و ادامه بده کافیه.

من ۷ سال کارمند بودم الان خانه دارم بخاطر دوتا بچه هام خانه داری بهتره صدر درصد کار بیرون زن رو پیر ...

ناراجت نیستی از اینکه الان دیگه تو اجتماع نیستی؟ یعنی تو محیط بیرون؟ تاثیری تو اعتماد بنفست و روابطتت نداشته؟

به نظرم برو دنبال اینکه لیسانست رو بگیری حتما

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

عزیزم منم فوق لیسانس دارم

الان تقریبا خانه دارم

میگم تقریبا چون گاهی توی کارای شرکت همسرم کمکش میکنم

قبل از بارداری سالها شاغل بودم و حتی اداره دولتی هم بودم مدتی

الان اصلا دیگه به روتین کارمندی علاقه ندارم

همیشه کلاس و ورزش و اینا میرم

ولی دلم میخواد شغل ازاد داشته باشم

مثلا میکاپ ارتیست باشم 

ولی از کارمندی متنفرم

ماشاءالله به شوهرت. خدا حفظ‌ش کنه با این طرز فکر.  ببین شاغل‌ها هم همه‌شون این‌طوری که می‌گی ن ...

ممنون عزیزم.اره همسرم خیلی بفکر رفاه منو و بچمه.میگه اگه کار زیادی و دردسر کشیدن بیرون دوس داری.خو ی نی نی دیگه بعدا بیار ممنونتم هستم.ولی خودتو با کار بیرون پیر نکن.سرحال و شاد باش تو خونه رو گرم نکه دار تا کنار هم خوش باشیم

حقیقش درس رو حوصله ندارم ادامه بدم.برا مس انداز همسرم ی آپارتمان زده به نامم با طلاهام.گفته بعدا ماش ...

منم مثل تو دیپلم تجربی ام..من تمام این حسایی ک‌تو  تجربع کردی رو درک میکنم منم ی روز همچین احساسی ب خودم داشتم...ولی ی نفری ک نیاز های زندگیش خوبع چرا بره سرکار؟اونایی ک میرن ب غیر از تو اجتماع بودن نیاز مالی هم دارن‌.تو خودتو دست کم فرض کردی هیچ هم اونی ک بیرون داره کار میکنه از تو بالاتر نیس هیچ فرقی نداره،اعتماد بنفست اومدع پایین.بچت الان تو سنیع کع خیییییلی نیاز ب تو دارع...بری بیرون سرکار بایذ با ۱۰۰۰نفر هر روز بحث کنی ،اگ خیلی علاقه داری وایسا بچت بزرگتر بشع‌‌..تو این مدت درس تو ادامع بدع الان هرجایی بخای بری کارشناسی میخاد ی رشتع اسون من خودم قصدم خوندن زبانه هم کاربردیع و هم برای من مادر با ی بچع و خونه داری راحته...باطن زندگی خودتو با ظاهر زندگی مردم مقایسع نکن.ادمی زاد دنبال راحتیه ک مفت پول دربیاره وگرنه هیچ زنی دلش مگ نمیخاد تا ۸ صبح بخابه ی حقوق بیاد خیالش راحت باشع؟زن هم از نظر بدنی ضعیفتره...۴روز دگ تمام کتف درد و پا درد میگری همون حقوق هایی ک جمع کردی بری خرج خودت کنی کسی هم بابت چنذسال کارکردنت ازت قدردانی نمیکنه.

ناراجت نیستی از اینکه الان دیگه تو اجتماع نیستی؟ یعنی تو محیط بیرون؟ تاثیری تو اعتماد بنفست و روابطت ...

چه ربطی به اجتماعی بودن داره من همکار داشتم مهندس صنایع بود بلد نبود حرف بزنه

اصلاااااا ناراحت نیستم با اینکه شغلم اداری بود و قسمت مالی کار میکردم خدا کار شوهرمو روتق بده

الان همش سرگرم بچه هام مدرسه کلاس زبان و باشگاهشون خودمم ماشین دارم هرجا دوست داشته باشم میرم اتفاقا از اون موقع که خانه دار شدم بیشتر تو اجتماع هستم حسرت یه دور همی با دوستان و خانوادم داشتم 

همیشه از خدا بخواین به راحتی پول به حساب شوهراتون بشه 

مادرخودم مدیر مدرسه بود والا الان داغونه خاله هام که خانه دارن ماشالله از اون سرزنده ترن 

البته بیمه خودمو دارم ادامه میدم که بازنشستگی داشته باشم