2777
2789
عنوان

خانه داری یا شاغل بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 15099 بازدید | 167 پست
ببین فرداروز بچه ات میره مدرسه. میرید جلسه فرم میدن پرکنی بعد همه میزنن لیسانس فوق دکتری شما میخوای ...

ضمن اینکه بچه ات بزرگتر که بشه خب واقعا بگه مامانم دیپلم داره؟ انگار قدیماست که بگن بی سواده

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
ضمن اینکه بچه ات بزرگتر که بشه خب واقعا بگه مامانم دیپلم داره؟ انگار قدیماست که بگن بی سواده

راس میگی😭😭😭من رشته ام تجربیه.باید پیام نور شهرمون برم.نمیدونم بدون کنکور پذرش دارن یا ن؟از پسش برمیام یا سختم میشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شاغلم و از انتخابم هم بسیار راضیم و با هیچی عوضش نمیکنم 

کار بیرون زن را پیر میکنه هم برام مفهومی نداره مگه قراره همیشه جوان بمانیم یا مثلا مادرهای ما که خانه دار بودن صحیح و سالم هستند ؟

به نظر من استقلال مالی برای زن واجبه 

ورزش و کلاس زبانم هم سرجاشه 

در کل این نظر شخصی منه و هر کس باید مدل خودش زندگی کنه 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

بستگی ب شرایط و خودت داره 

من شاغل بودم و شرکت خصوصی

حقوق خوبی داشتم اما دو تا بچه هام ک دنیا اومدند کارم رها کردم 

تمام مزایا ک در نظر گرفتم دیدم ارزش لحظه های بودن و طلایی کنار بچه هام بودن نداره  

واقعا برای من حقوق و مزایا در مقابل اون تایمی ک کنار بچه هام باشم وقتی ک راه میفتند گریه می‌کنند می‌خندند اولین کلمه اش می‌گفتند نداشت 

۶سال گذشته و بچه هام الان پیش دبستانی هستند اما واقعا پشیمون نشدم بهترین لحظه های زندگیم و شیرین ترین ها را لحظه لحظه بودم کنارشون و لذت بردم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

راس میگی😭😭😭من رشته ام تجربیه.باید پیام نور شهرمون برم.نمیدونم بدون کنکور پذرش دارن یا ن؟از پسش بر ...

من خودم همین شرایط بودم لیسانسم رو پارسال گرفتم امسال پسرم رفت کلاس اول. اون موقع فهمیدم نمیرفتم چه فاجعه ای بود. الان عضو انجمنشون هم شدم.

برو دنبالش الان همه جا هر رشته ای بخوای بدون کنکور می پذیرن. خیلی با بچه درس خوندن راحت تره. نظم داره و از فرصت هات استفاده میکنی. علاوه بر اون تپی جامعه میری حس مفید و پویا بودن داری

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
بستگی ب شرایط و خودت داره  من شاغل بودم و شرکت خصوصی حقوق خوبی داشتم اما دو تا بچه هام ک دنیا ...

اره منم از اینکه با پسرم واقعا خوشحالم.ولی بقول دوستمون ک میگن دیپلم برا چند سال دیگه ب اندازه بی سوادیه.واقعا اینقدر بده؟

خو من چهار سال لیسانس بگیرم اخرم خونه دارم کی چی.فقط بخاطر اینکه بعدا نگن مادر فلان بچه دیپلمه.یعنی واقعا اینقد مهمه ک من ازش غافل بودم.

پیام نور خوبه مجازیه، ولی یه رشته ای که دوست داری برا خودت بخون،نه برا اینکه (دیپلم خیلی بده، مدرک باید بالا باشه) اینا یعنی این که ما مقبولیت پیش مردم رو میخوایم، اگه همه دکتری داشته باشن و ما با دلایل خودمون دیپلم داشته باشیم ارزشمند تر از وقتی هستیم که همه دیپلم داشته باشن و ما به خاطر مقبولیت پیش بقیه دکتری داشته باشیم.

من خودم همین شرایط بودم لیسانسم رو پارسال گرفتم امسال پسرم رفت کلاس اول. اون موقع فهمیدم نمیرفتم چه ...

موفق باشی با بچه سختت نیود.لیسانس چه رشته ای پیام نور؟

اره منم از اینکه با پسرم واقعا خوشحالم.ولی بقول دوستمون ک میگن دیپلم برا چند سال دیگه ب اندازه بی سو ...

پیشرفت خوبه شاید همین مدرک فردا به دردت خورد ادم از فرداش خبر نداره

دخترم عشق منه