2777
2789
عنوان

لکه های صورتی

221 بازدید | 20 پست

روی پاهام لکه های صورتی افتاده شبیه بیماری پسوریازیس ولی رنگش متفاوته و صورتیه، آزمایش خون دادم همه چی نرمال بود حالا نمیدونم علتش چیه کسی تجربه داره؟

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

خارش داره؟!شاید چیزی نیش زده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خارش نداره چیزی نداریم تو خونه

اگع جای مجازه عکس بده😂

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اگع جای مجازه عکس بده😂

ساق پامه لکه های صورتی

از بس مریض اینجاست آدم جرئت نداره یهو اونا میبینن وگرنه شما عزیزید

ساق پامه لکه های صورتیاز بس مریض اینجاست آدم جرئت نداره یهو اونا میبینن وگرنه شما عزیزید

هر جور صلاحه. ان شاالله که چیزی نیست. عکس بگیر سرچ کن تو گوگل

هر جور صلاحه. ان شاالله که چیزی نیست. عکس بگیر سرچ کن تو گوگل

فدات سرچ کردم وحشت کردم کم مونده بود بگه سرطانه😂😂

فدات سرچ کردم وحشت کردم کم مونده بود بگه سرطانه😂😂

دور از جون. یه دکتر پوست برو

قهوه ایه حموم بری صورتی میشه؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

متوجه شدین لکههاتون از چیه؟ دکتر رفتین؟ منم چهار روزه پوستم اینطوری شده دکتر رفتم واسم آزمایش پلاکت خون و آنزیم های کبدی و آهن و اینجور چیزها نوشت با یه پماد تریامسینولون نوشت دیشب استفاده کردم ولی تغییری ندیدم

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

لکه های من بعد از اینکه از حمام اومدم بیرون ظاهر شدن صورتی و بدون خارش و درد روی دستم و بازو و گردن

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️