2777
2789
عنوان

لکه های صورتی

123 بازدید | 20 پست

روی پاهام لکه های صورتی افتاده شبیه بیماری پسوریازیس ولی رنگش متفاوته و صورتیه، آزمایش خون دادم همه چی نرمال بود حالا نمیدونم علتش چیه کسی تجربه داره؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

خارش داره؟!شاید چیزی نیش زده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خارش داره؟!شاید چیزی نیش زده

نه خارش نداره

چیزی نداریم تو خونه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خارش نداره چیزی نداریم تو خونه

اگع جای مجازه عکس بده😂

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اگع جای مجازه عکس بده😂

ساق پامه لکه های صورتی

از بس مریض اینجاست آدم جرئت نداره یهو اونا میبینن وگرنه شما عزیزید

ساق پامه لکه های صورتیاز بس مریض اینجاست آدم جرئت نداره یهو اونا میبینن وگرنه شما عزیزید

هر جور صلاحه. ان شاالله که چیزی نیست. عکس بگیر سرچ کن تو گوگل

هر جور صلاحه. ان شاالله که چیزی نیست. عکس بگیر سرچ کن تو گوگل

فدات سرچ کردم وحشت کردم کم مونده بود بگه سرطانه😂😂

فدات سرچ کردم وحشت کردم کم مونده بود بگه سرطانه😂😂

دور از جون. یه دکتر پوست برو

متوجه شدین لکههاتون از چیه؟ دکتر رفتین؟ منم چهار روزه پوستم اینطوری شده دکتر رفتم واسم آزمایش پلاکت خون و آنزیم های کبدی و آهن و اینجور چیزها نوشت با یه پماد تریامسینولون نوشت دیشب استفاده کردم ولی تغییری ندیدم

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

لکه های من بعد از اینکه از حمام اومدم بیرون ظاهر شدن صورتی و بدون خارش و درد روی دستم و بازو و گردن

🧚‍♀️فرشته خوشگل من 😘تو یک تکه کوچک از بهشت هستی🙏که از آسمان جدا شده *یک مشت شادی😍یک قلب پر از عشق❤️

دور از جون. یه دکتر پوست برو

قرار شده سه شنبه برم

قهوه ایه حموم بری صورتی میشه؟

نه کلا صورتیه