2777
2789
عنوان

درمان گزگز پا و کف پا به روش خانگی

14170 بازدید | 20 پست

داروی گیاهی خاصی هست برای درمان عصبی ک میشم دچار کمخونی و کمبود ویتامین و کلسیم ک میشم اینجوری میشم ماها درد میگیره چیکارکنم تسکینش بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیابت علائم دیگ هم داره فکرکنم من فقط اهن شدید دارم پزشک گفته برای اینه و استرس ولی دلم میخاد زودتر ...

اگه آزمایش قند دادی و مشکلی نداری پس میتونه علل دیگه داشته باشه. به هرحال خون رسانی در پا مختل شده. سعی کن کفش مناسب بپوشی و بیشتر تحرک داشته باشی.

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
اخه دیابت تاری دید داره خوب نشدن سریع زخم های کاهش وزن داره من ک اینارو ندارم جدیدا ۴روزه اینجوریم

نمیدونم والا ولی حالا برای اطمینان برو خانه بهداشت تست قند بده،. مادر من از اولش بیخیال بود ب این مشکل وقتی شدیدتر شد به فکر دکتر و آزمایش افتادیم متوجه شدیم مبتلا به دیابت شده هیچکدوم از علائم دیگه رو هم نداشت

نمیدونم والا ولی حالا برای اطمینان برو خانه بهداشت تست قند بده،. مادر من از اولش بیخیال بود ب این مش ...

مادرتون علائمش چی بوده من تواین ۴روزه بقدری اومدم نی نی‌سایت تایپیک‌زدم رفتم سرچ کردم علائمارو خوندم یا دیابت یا ام اس بخدا از ترسم نمیخام بیام سمت گوشی عصبی شده بدنم

مادرتون علائمش چی بوده من تواین ۴روزه بقدری اومدم نی نی‌سایت تایپیک‌زدم رفتم سرچ کردم علائمارو خوندم ...

گز گز انگشتاش و کف پاش، همشم میگفت کف پام میسوزه ولی نمیومد بریم دکتر 

مادرتون علائمش چی بوده من تواین ۴روزه بقدری اومدم نی نی‌سایت تایپیک‌زدم رفتم سرچ کردم علائمارو خوندم ...

سلام گزگز پاتون خوب شده؟؟؟

منم الان همین حسو توی مای چپم دارم خیلی میترسم دیابت نباشا یه وقت اختلالی چیزی نباشه🥲

میشه اگه پیاممو دیدی جواب بدی؟