2821
2789
عنوان

کمکم کنید

39 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها 

مسئله ای هست که خیلی داره اذیتم میکنه 

من و همسرم باهم دوست بودیم و ازدواج کردیم الانم من خیلی دوستش دارم اونم چیزی ازش ندیدم که نشون بده دوستم نداره جز این چند وقت 

اینم بگم که دوتاییمون برای زندگیمون تلاش می‌کنیم 

ولی من شخصیت سخت و پرتلاش دارم زنی که عشوه و اینا بلد نیستم خود خودمم

اهل خوش گذرونی و شوخ و شنگ هم نیستم 

متاسفانه فهمیدم همسرم از این جور زنا خوشش میاد 

من بیشتر آدم منطقی ام و اون اهل شور و شادی ندارم 

جدیدا یه زوجی آشنا شدیم که زنه این مدلیه و تولدش دعوت شدیم همسرم خیلی تلاش و فکر که برای زنه چه کادویی ببریم

درصورتی که بنظر من این مسائل باید به من سپرده بشه تا اون انقدر خودشو به آب و آتیش بزنه

شب تولد میدیدم چقدر از حرکت و کارای زنه عمق چشماش شاد و شنگ بود و می خندید درصورتیکه که من اخلاقم 180 درجه با اون زنه فرق داره

بچه ها من یه زنم اینو میفهمم. میفهمم که برهنه منم ببینه براش اهمیتی نداره. من ایده آل اون نیستم اینو از رفتارش از انتقاد های گاه و بی گاهش فهمیدم 

چندین بار هم مستقیم گفتم روزی از من خوشت نیومد برو چون من نمیتونم حرف چشمت رو بخونم و بمونم 

شما کمکم کنید 

دچار شک و بدبینی شدم یا چی؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اول اینکه شما نباید بهش این قدرتو بدید که بهش بگید اگه منو نخواستی برو..باید اعتماد به نفستونو حفظ کنید حتی اگه چیزی رو بلد نیستید سعی کنید اگه میبینید شوهرتون دوست داره خب امتحانش کنید و فقط سعی کنید بهترین باشید اونموقع کم کم چشماشو پر میکنید

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..

منم اینجوریم البته زیاد ن

بعضی اوقات لوس شدن و حرفای عاشقانه رو میزنم مثلا روزی یبار

اونم ب من میگ چاق شدی 

و هی ایراد میگیره در حالی ک اون قدم چاق نیستم ی ۵ کیلو  اضافه وزن دارم

همش میگف صدات توش ناز نیست

منم یبار خیلی بد رک بش گفتم

گفتم فک کردی خودت خیلی خوبی

توام غیر مستقیم بهش حالی کن اونم مشکلاتی داره

و اینک خودتم اصلاح کن

خب وقتی با شوهرت هیچ مشکلی نداری یکمی زنونگی یاد بگیر سخت نیست خودتو عوض کن

ببین زنانگی فرق داره با شخصیت شاد و بیخیال بودن و اینکه من اصلا قبول ندارم خودمو تغییر بدم در عذاب باشم که چی بشه؟ اون از اول هم من رو اینجوری دیده 

اول اینکه شما نباید بهش این قدرتو بدید که بهش بگید اگه منو نخواستی برو..باید اعتماد به نفستونو حفظ ک ...

ببین عزیزم ممنون از نظرت ولی من همون اول ازدواج بهش گفتم روزی من رو نخواستی بهم بگو چون من نمیتونم با مردی زندگی کنم که بزور تحملم بکنه

ببین عزیزم ممنون از نظرت ولی من همون اول ازدواج بهش گفتم روزی من رو نخواستی بهم بگو چون من نمیتونم ب ...

خب شما الان ازدواج کردید و صاحب زندگی هستید چطوری میتونید مسئولیت زندگیتونو نادیده بگیرید 

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..

عزیزم یه کلام میگی بلد نیستم و همینی که هستم ! زوری نیست میخوای برو!!!! این زندگی مشترک نمیشه که . 

شما به عنوان یک بانو در کنار اشتغال و موفقیت هایی که کسب می‌کنی باید زنانگی رو هم بلد باشی .. از پوشیدن لباسهای زنانه شروع کن ..‌ تو خونه صندل هایی کمی داشته دارند بپوش .. دامن های کوتاه و رنگ و وارنگ .. به آرایش صورتت توجه کن .. موهات رو مدلهای مختلف درست کن .. 

ارتباطتون رو با اون خانوم به حداقل برسونید ..   

شما و همسرت دوست بودید و بعد ازدواج کردید .. یعنی فرصت شناخت شمارو داشته ! دوستتون داشته و داره قطعاً .. فقط میبایست مراقب عشق بود .. 

من کابر خانم نیستم ولی اینو میدونم که شما باید یجورایی خودتو تغییر بدی . نمیشه بگی که من هیچی بلد نی ...

ممنون از نظرت ولی من قطعا خودمو خیلی عوض کردم ولی حرف من اینه من نمیتونم شخصیت خودمو تغییر بدم که. قطعا هم زنانگی بلدم 

اینکه کسی تازه متوجه میشه که از شخصیت شاد و بیخیال و نمیدونم چجوری توصیف کنم این شخصیت ها خوشش میاد خب از اولم منو انتخاب نمی‌ کرد 

عزیزم یه کلام میگی بلد نیستم و همینی که هستم ! زوری نیست میخوای برو!!!! این زندگی مشترک نمیشه که .&n ...

میدونی با این حرفت بغض کردم 

از اول زندگیمون در کنارش کار کردم و کار 

کم موفقیت بدست نیاوردم و دنبالش هستم 

منی که حقوقی که میگیرم دو دستی تقدیمش میکنم میریزم به حسابش 

من حتی اصلاح صورتم رو خودم انجام میدم تا تو هزینه صرفه جویی کنم 

فهمیدم راست میگن قدیمیا زنی که خرج نداره ارج نداره 

خیلی از این بابت ناراحتم

بنظرم تمام مردا حتی عاشقت باشن روزی دنبال زنایی هستن که خرج بزارن رو دستون

خب شما الان ازدواج کردید و صاحب زندگی هستید چطوری میتونید مسئولیت زندگیتونو نادیده بگیرید 

مسئولیت زندگی یعنی اون قبل ازدواج 3 سال کاملا من رو شناخت بعد یهو یادش اومده از این مدل زن ها خوشش میاد؟ 

خب من غرور ندارم؟ 

نمیشه آدم یکی رو تست کنه بفهمه اوکی این مدل زیاد خوب نیست مدل دیگه؟ 

من مگه شخصیتم عروس کوکیه هر طور میخواد کوکش کنه و من براش برقصم؟

مسئولیتش رو بر عهده گرفتم که الان از شماها کمک میخوام 

ولی دوست ندارم تحمیل بشم و فکرش جای دیگه باشه و جسمش کنار من 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792