2821
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 20 پست
آدما تا زیر یه سقف با هم زندگی نکنن نمیتونن خیلی از اخلاقای همو بفهمن 

اوهوم. من چیکار کنم که اون مدل اخلاق واسم آدم جلف و ببخشید شفت هست 

من حالم از این شخصیت ها بهم میخوره بعد شما گفتین خودمو تغییر بدم بشم شخصیتی که حالم بهم میخوره؟ 

اوهوم. من چیکار کنم که اون مدل اخلاق واسم آدم جلف و ببخشید شفت هست  من حالم از این شخصیت ها به ...

ببین آدم شوخ و سر زنده و پایه با ادم جلف و لوس و بیخود فرق میکنه .‌آدم میتونه اهل شوخی و خنده و ... باشه ولی درعین حال جلف و لوس نباشه . 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میدونی با این حرفت بغض کردم  از اول زندگیمون در کنارش کار کردم و کار  کم موفقیت بدست نیا ...

درسته عزیزم ❤️ 

ما زنها از جایی آسیب میبینیم که جایگاه خودمون رو فراموش میکنیم .. میربم دوشادوش آقایون و پا به پای اونها چرخ زندگی رو میگردونیم .. یادمون میره ما زن هستیم .. ظریف و حساس آفریده شدیم .. معادلات رو خودمون به هم می‌زنیم بعد هم کاسه ی چه کنم چه کنم دست میگیریم . 

بلد شو زیبا 💪 هیچ اتفاق خاصی رخ نداده .. تنها تو آگاه شدی . 

مبلغی از درآمدت رو برای خودت کنار بزار .. هر ماه سر یه زمان مشخص برو آرایشگاه.. هر ماه به چیز جدید برای خودت بخر( لباس زیر،لباسلوازم آرایش) .. به زیبایی اندامت خیلی خیلی خیلی توجه کن و حتماث ورزش جزو روتین زندگیت باشه .. بعد میبینی حال دلت چقدر خوب میشه .. حال در همسرت .‌. حال زندگیتون 😉 تو موفقیت های سخت رو خارج از چهاردیواری خونه به دست آوردی .. تو خونه قلب و روح و همسر رو فتح کردن که کاری نداره . اراده کن 💪🤦

درسته عزیزم ❤️  ما زنها از جایی آسیب میبینیم که جایگاه خودمون رو فراموش میکنیم .. میربم دوشادو ...

ممنون عزیزم چقدر دوست داشتم خود من رو دوست داشت نه شخصیتی که قراره براش فیلم بازی کنم

ممنون عزیزم چقدر دوست داشتم خود من رو دوست داشت نه شخصیتی که قراره براش فیلم بازی کنم

اشتباه نکن .. قرار نیست فیلم بازی کنی ! 

قرار هست زن درونت رو بکشی بیرون و به اتفاق همسرت دوتایی از نو کشفش کنید ..‌ زن تنهای فراموش شده ای که وقف کار و گرفتاری های زندگی شده .. زنی که یادت رفته چقدر لباسهای رنگی دوست داره .‌. چقدر دوست داره سرش رو شونه ی همسرش بزاره و نوازش بشه .‌‌. 

منم اینجوریم البته زیاد ن بعضی اوقات لوس شدن و حرفای عاشقانه رو میزنم مثلا روزی یبار اونم ب من میگ ...

امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم 

کاش بد بودم تا دلم نمیسوخت 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792