2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 15021 بازدید | 51 پست
دکتر رفتم گفت اثر قرصاس و خوب میشه تو گوگل سرچ کن مواد تشکیل دهنده گلوریا میزنه امفتامین بعد بنویس ا ...

میدونم چی میگی منم نمیگم ضرر نداره و بدون عوارضه خودم ک نمی‌خورم نه آلفا اسلیم نه گلوریا اون بالا هم گفتم مثلا ی خانم اینجا بود می‌گفت خب مثلا شیشه داخلش باشه مگه چیه مهم نیست حالا ی مدتم معتاد میشیم مهم نیست این و میخوام بگم واسه هرکس مهم نیست این چیزا منم ب این خانم معرفی نکردم بهشون گفتم ک میگن شیشه داره الان دوست من مشکلی ندارد کاملا اوکیه ولی شاید واسه این خانم بد باشه و ب بدنش نسازه من قرص خودم و معرفی کردم چون جلو اشتها رو میگیره ولی نه مثل گلوریا ک نتونی هیچی بخوری یا دیدی گلوریا نفس تنگی و تپش قلب میگیری و انگار همش دلشوره و استرس داری ولی این اصلا اینا رو نداره یا اصلا بیخوابی نداره حتی همون روز اول هم ک میخوری شب راحت میخوابی یا دیدی گلوریا همش دهنت خشک میشه و باید از بخوری این اینطور نیست خیلی خیلی خیلی کم تشنه میشه آدم و دهن خشک میشه یا گلوریا انرژی میده همش دوس داری حرف بزنی فعالیت کنی کلا نمی‌خوابی هیچی نمیتونی بخوری و توی دو روز ۳کیلو کم می‌کنه و این اصلا نرمال نیست ولی من کلا قرص خودم و پیشنهاد دادم چون فقط جلوی اشتها رو میگیره و زیاد احساس گرسنه بودن نمیکنی ولی میتونی بخوری یا هوس نمیکنی هی این و بخوری اون بخوری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ادرسشو میشه بدی عزیزم

گلم به این خانوم پیام بده بهت میده من به ایشون گفتم برام خریدstroong.gril تو اینستا

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

منم گلوریا میخورم18روزه حدود8کیلو کم کردم،هیچ گونه عوارضی هم نداشتم،ن بیخواب شدم ن استرس گرفتم،گلوریا فقط اشتهات رو میبنده کالری شمارم دارم طبق اون میخورم ،ریزش مو اگه قرصم نخوری و بخای رڗیم بگیری باید یسری قرصای ویتامین بخوری برای ریزش مو باید برنج رو حذف نکنی هفته ای یکی دوبار بخوری،پس ربطی ب قرص نداره

سلام من اصفهانم میشه ادرس بدین برم برای خرید

من ادرس ندارم این خانوم برام خریدن فرستادن stroonggril@تو روبیکا به این ایدی پیام بدین ادرس بگیرین ازشون

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

من گلوریا والفا اسلیم مصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه باعث بی خوابی و استرس واضطراب وتپش قلب وریزش مو و خشکی دهان میشه  من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام تبلیغ نیس منم از نی نیسایتا گرفتم پولیم تو جیب من نمیره اینجا ی‌خانومی ی قرصی خورد لاغر شد بعد ...

سلام عزیزم

درخواست دوستی دادم چند تا سوال ازتون داشتم در مورد این قرص لاغری که میگید

ممنون میشم جواب بدید 🙏🏻