2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 15021 بازدید | 51 پست

من جدید تریپل برن دارم میخورم الان حدود سه هفته شده نزدیک 6 کیلو وزنم کم شده قرص خیلی قوی هست البته دوره قبلی الفا خوردم خیلی سر دردداشتم که خوشبختانه این قرص خیلی سردرد نداشتم کاهش اشتها قوی هم داره البته من کلی گشتم تا این قرص خریدم چون همه جا نداره حتی از چند تا عطاری هم چرسیدمنداشتن 

من از یه فروشگاه خریدم کلا کارشون برای رژیم و و لاغری و بود من چون دارم میخورم و نتیجه خوبی گرفتم به شما معرفیشون میکنم 09052085514 این شمارش بود اگر خواستید مشاوره حتما بگیرید چون رایگان بود و پول هم درب منزلتون پرداخت میکنید متاسفانه خیلی کلاه برداری زیاد شده به همه جا نمیشه اعتماد کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بدنم مقاوم شده بود واستپ وزنی و تیرویید کم کار داشتم هیچ دارویی جواب نمیداد هردارویی هم مصرف میکردم نهایتا ۳الی ۴کیلو کم میکردم که بعد از اتمام قرص ۲برابر برمیگشت تا اینکه بهم سافت ژل پیشنهاد دادن قرص های ژله ای که از همین معرفی کردن و یه بسته گرفتم وتا الان که روز بیستمه ۹کیلو بدون عوارض کم کردم شمارشو میزارم کسی خواست با مسیولیت خودش بگیره رو من که عالی جواب داد ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

قرص لاغری ویت مس رو من اورجینالشو استفاده کردم عزیزم خیلی عالیه واقعا فیکش ارزش خرید نداره انگار پولتو ریختی دور. از فروشگاه آنجل کازماتیک خریدم هم محصولاش اورجیناله هم نماد اعتماد الکترونیک داره با خیال راحت میتونی خرید کنی هم سابقش زیاده

قرص لاغری ویت مس خیلی خوبه من استفاده کردم ولی باید اورجینالشو بخری عزیزمفیکاش تاثیری ندارهمن از فرو ...

سلام عزیزم.میشه بگید چجوری وت مث؟چقدر مثلا کم میکنه آدما؟من از داروهای ایرانی مثل نیچر فیت و ردوکسا و....استفاده کردم بی تاثیر بوده.این قرصه کاراییش خوبه؟راضی بودید؟