سلام خانوما میتونین یه قرص لاغری خوب بهم معرفی کنین دیگه دارم افسردگی میگیرم ب خاطر چاقیم واقعا احساس بدی دارم لطفا هرکی قرص لاغری خورده و جواب گرفته اسمشو بهم بگه مرسی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم خوب نیست قرص نخور، ببین من با روزی یکساعت پیادهروی بدون رژیم توی ۲۰ روز ۲ کیلو کم کردم جدا از وزن سایزم خیلی خوب کم شد مثلا دور کمرم از ۷۹ شد ۷۴
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ده دقیقه قبل غذا به قاشق غذا خوری پودر جوانه گندم رو تو یه لبوان اب قاطی کن بخور قبل غذا یه ورزش ه ...
از کجا میشه خرید؟
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
فقط ورزش ورژیم درست وسبک تا کم کم وزنت پایین بیاد.من قرص رو امتحان کردم شیش کیلو کم کردم قرص رو که ول کردم ۱۳کیلو اضاف کردم .برمیگرده حتی بیشتر از قبلش اصلا نخوووور
گلوریا خیلی خوبه من خوردم خالمم الان داره میخوره من کلا ۶.۷تا خوردم ۳کیلو کم کردم بقیشو نخوردم عوارضش و نمیدونم چیه و واسه من ک نداشت حالا شاید چون کم خوردم ولی خالم داره میخوره اونم با ۱۰تا دونه ۴کیلو کم کرد خیلیا میگن شیشه داره چون بیخوابی میاره ولی از خود عطاری پرسیدم گفت مال کافئین زیادشه الان خودم دارم ی قرص میخورم آلفا اسمشه ولی آلفا اسلیم نیست چون آلفا اسلیم خیلی وزن کم میکنه مثل گلوریا ولی این ک من میخورم فقط اشتهارو کم میکنه و میلی ب غذا نداری پیج و اینا هم ندارن اهواز خریدم از عطاری کپسول زرد و طوسی روش مشکی نوشته آلفا اگه همین و بتونی پیدا کنی خوبه البته اینم بگم خالم اول از همین آلفا خورد برعکس جواب داد و ضعف میکرد ولی واسه من خیلی خوبه