2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 15016 بازدید | 51 پست

سلام تبلیغ نیس منم از نی نیسایتا گرفتم پولیم تو جیب من نمیره اینجا ی‌خانومی ی قرصی خورد لاغر شد بعد به دوسه نفر گفت عطاری داده بهم بعد دوسه تا خانوم ازش خاستن واسه اونام تهیه کنه بنده خدا اذیت شد من چون اصفهان بودم ادرس گرفتم خودم رفتم خریدم ولی واسه اون دوتا خانوم خرید و فرستاد خداییش خیلی خوب بود من تو دوماه ۱۸کیلو با این قرص و ورزش کم کردم حالا شما اگ اصفهانی ک ادرس بدمت اگ شهر دیگه ای دوس داشتی به من یا اون خانوم بگو برات میفرستیم این ایدی اینستاگرام اچن دختر خانومه stroong.gril دختر خوبیه نه فروشندس ن هیچی فقط خودشو خانوادش اثر دیدن ب ماها معرفی کرد پیامش بده هم اسم قرص و بهت میگه هم توضیح هم ادرس هیچ پولیم نمیگیره ازت خودت میتونی بری بخری از ادرسی ک میده پس تبلیغ نیس دوستان مث بعضیا ک میان تبلیغ محصول میکنن این کاملا گیاهی بود من الان خودم یساله نمیخورم وزنم بر نگشت و عوارضم نداشتم هنوزم واسه دوستا اشناها میگیرم

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
به نظرم خوب نیست قرص نخور، ببین من با روزی یکساعت پیاده‌ر‌وی بدون رژیم توی ۲۰ روز ۲ کیلو کم کردم جدا ...

نمیتونم برم پیاده روی آخه بچه کوچیک دارم و کسیم نیس برام نگه داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا اونقدرام پرخوری نمیکنم خیلیم لاغر بودم اما بعد از ازدواج چاق شدم🥴

شچخی میکنم باهات

من خودم سه ماهه رڗیمم از کسی انلاین خریدم که دکتره

ولی رژیمم گرسنگی نداره خدایی

بعد اینکه غذای سفره س فقط اندازه خاصی داره

۲۰ روز دیگه اسبلب کشی کنم

بعد میخوام برای سه ماه اینده هم بخرم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سلام تبلیغ نیس منم از نی نیسایتا گرفتم پولیم تو جیب من نمیره اینجا ی‌خانومی ی قرصی خورد لاغر شد بعد ...

اگرم حاستی من راهنماییت کنم درخاست دوستی بده پیامم بده ک بهت ادرس بدم یا معرفیش کنم بهت بری بخری 

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍

من الان خودم ۱۰۰کیلو هستم اما دارم میرم باشگاه عزم رو جزم کردم که برم و چن روزه رژیم میگیرم خوب دارم کم میکنم با کالری شماری راحت میتونی کم کنی سختم نیس که بگی نمیتونم ونمیشه

گلوریا خیلی خوبه من خوردم خالمم الان داره میخوره من کلا ۶.۷تا خوردم ۳کیلو کم کردم بقیشو نخوردم عوارض ...

اینا امفتامین داره ک‌مواد تشکیل دهنده شیشه بعد ی مدت مصرف ریزش موی شدید میگیری و موقعی ک نخوری بی حالی و ضعف شدید میاره و کبدتم نابود میکنه عطاری نمیگه چون داره پول در میاره من دوستم ازمایشگاه خونده این قرصو من خریدم خوردم لاغرم شدم خیلی بعد دادمش ازمایش ب دوستم گفت مواد مخدر داره و واقعا حس میکرذم اعتیاد دارم بعد ده روز مصرف وقتی نخوردم بدن درد داشتم و همش میخابیدم ب بدبختی ریزش مو عوارضشو رد کردم افسردگی میارع اعصبیت میکنه لاغر میکنه ولی بعد ی مدت مو نمیمونه برات داغونت میکنه نخور واقعا مواد داره من با چشم خودم دیدم دوستم ازمایشش کرد و دکتر ازمایشگاهشون نامه توبیخی داد واسه اون عطاری

اینا امفتامین داره ک‌مواد تشکیل دهنده شیشه بعد ی مدت مصرف ریزش موی شدید میگیری و موقعی ک نخوری بی حا ...

واقعا اینجوری میشدی😳ولی واسه ما اصلا اینجوری نبود حتی داداشمم میخورد این علائم و نداشت من ک گلوریا و اسلیم و نه نمی‌خورم چون اضافه وزنم زیاد نیست فقط لاغریه زیاد و دوس دارم و اینکه استعدادش و دارم کلا اصلا دلم نمیخواد چاق بشم نمی‌دونم والا چقدر بد ولی من گلوریا و آلفا  اسلیم نمیخورم فقط این و میخورم ک شب شام نخورم گلوریا کلا هیچی نمیخوری واسه همین ریزش میگیری

واقعا اینجوری میشدی😳ولی واسه ما اصلا اینجوری نبود حتی داداشمم میخورد این علائم و نداشت من ک گلوریا ...

بعد ی مدت عوارشو نشون میده من الان با اینکه یکسال میگذره تا یکم میدوهم تپش قلب میگیرم خالت چهارتاشو خورده بزار ب یک ماه برسه خوبم لاغر میشه ولی بعدش دوبرابر بر میگرده و عوارض یکی یکی میان جلو

بعد ی مدت عوارشو نشون میده من الان با اینکه یکسال میگذره تا یکم میدوهم تپش قلب میگیرم خالت چهارتاشو ...

نمیدونم واسه شما چطور بوده قلابی بوده شاید من دوستم پارسال ۳۰تا ی دوره کامل خورد ی مدت قطع کرد دوباره خورد کلا این چیزایی ک میگی و نداشت تا الان ک یکسال شده نخور دیگه کلا قرص لاغری چاقی همشون عوارضش و دارن داداشم ۳ماه پیش خورد خداروشکر اینجوری نشد ولی دوستم یکسال پیش خورد یعنی تابستون ۱۴۰۰بود ک ب خودمم معرفیش کرد و تاالان هیچ مشکلی نداره نه ریزش مو نه تپش قلب نه وقتی قطع میکرد بدن درد نمی‌گرفت اصلا نمی‌دونم والا ی دکتر برو حتما اثرش نمونه رو بدنت

نمیدونم واسه شما چطور بوده قلابی بوده شاید من دوستم پارسال ۳۰تا ی دوره کامل خورد ی مدت قطع کرد دوبار ...

دکتر رفتم گفت اثر قرصاس و خوب میشه تو گوگل سرچ کن مواد تشکیل دهنده گلوریا میزنه امفتامین بعد بنویس امفتامین چیه بعد میفهمی خود بسته گلوریا کارتونش یا همون الفا اسلیم ک میگی داخلش ی کاغذه همش خارجیه بزن مترجم گوشیت بخون خود شرکت سازنده عوارضشو نوشته همینان ک من گفتم خود شرکت نوشته روان گردان داره اصلا قهوه سبز کافئین نداره همش شیمیاییع انشالله ک هیچوقتم چیزیشون نشه حتما خدا شانس داده ولی همیشه شانس نمیده خود شرکت دارو نوشته داخل اون کاغذ موادشو و عوارضشو من مترجم زدم خوندم مخصوصا الفا اسلیمو اول زدم داخل مترجم رو کارتونشم نوشته عوارضشو شاید شما چیزیتون نشده ولی خوب واقعا ضرر دارن و حقیقت و بپذیرین لطفا اینا همش طی تحقیقاتی ک  کردم واسه درمانم بدست اوردم همه ادما یکسال نیستن سیستم بدنشون حداعقل چیزی ک مصرف میکنین در موردش حقیقتو بدون اتفاقا مال من اصل بود بعدم اصل غیر اصل نداره اصلشون اصلا قرصه ولی تو ایران فقط کپسولش هست تموم جعبه هاشم یکسانن مدل شکلشون و همشونم نوشته رو کاغذشون این چیزارو من عکساشو فک کنم دارم دوست داشتی واست میفرستم