2777
2789
عنوان

بازم کراش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 61 پست
تا حالا شده یک سال رو یکی کراش باشی شب و روز زندگی کنی باهاش بعد بفهمی اون شب و روز با یک نفر دیگه ز ...

اره من 5 سال عاشق بودم بعدش فهمیدم 4 ساله رل داره

و الانم نمیتونم فراموشش کنم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 😂 من ک طرف مث سگ امروز نگا می‌کرد نتونستم سرمو بیارم بالا چ برسه ب اینکه زل بزنم بهههش بابا ایول ...

اونم ب تو نگا میکرد؟ویییی

من یبار جلو مجتمع ی پسری رو دیدم یعنی هرچی بگم کم گفتم دربارش چارشونه هیکلی اصن معلوم بود وقت گذاشته واسع این هیکل ی کت شلوار شیک پوشیده بود بعد دیدم دارع باگوشی حرف میزنه ک انگار طرفش دختر بود بهش میگف بقران پسر بدی نیستم قصدم جدیه بیا رو در رو همو ببینم یعنی صداش ی ارامشی داشت نگم برات ب خودم گفتم برم دور بزنم میام بش میگم ازش خوشم اومده موقع برگشت مامانم زنگ زد وایسا منم بیام باهم برگردیم یعنی دلم هنوز پیش اون پسره مونده..🤣عاااحححح گلبم

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
وای خدای من ....عجب دوست لاشی....الان خوشبختن؟؟؟؟

خبر ندارم عزیزم 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
این یعنی چی؟ @&#$

مثلا دارم به همسر سابقم فوش میدم😅

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن