2777
2789

بچهها یه اتفاقی افتاده اگه تجربه دارید کمکم کنید اما لطفا حاشیه نرید. میخوام یه تصمیم درست بگیرم.

امروز شوهرم داشت تو اینستا میچرخید. در خونه رو زدن کارش داشتن رفت درو باز کنه کار خدا گوشی رو باز گذاشت و رفت. کارش طول کشید من برداشتم دیدم دایرکت نخونده داره. رفتم تو دایرکتاش اون نخوندهه از طرف یه آقا بود بازش نکردم بقیه رو نگاه کردم دیدم بین دایرکتاش هفت هشت تا پروفایل دخترونه هست

نگاه کردم دیدم رفته سلام کرده جوابشو ندادن. استوری یکی رو هم ریپلای کرده بود و لاس زده بود اما طرف جوابشو نداده بود.

چون هر آن ممکن بود بیاد نتونستم تلگرام و واتساپ و اینا رو چک کنم. گوشی رو گذاشتم و اومدم بیرون.

اول خواستم به روش بیارم دیدم فایده نداره. اگه جوابشو داده بودن خیلی خوب بود اسکرین میگرفتم.

از اون موقع دارم دیوونه میشم.اعصابم خرده. به خیلی چیزا فکر کردم.

الان به سرم زده برم اکانت فیک بسازم برم سمتش اینم که خاک توش معلومه هوله، ازش پول بکنم چون همیشه میگه ندارم و بهم پول نمیده. بعد تهدیدش کنم که به زنت میگم و... اما اگه باهاش رفیق بشم و بخوام ازش پول بگیرم، چطوری بگیرم که نفهمه منم؟ غیر از اینکه شماره کارت بدم چه راه دیگهای هست که نتونه آمارمو بگیره؟

تو رو خدا راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من

به اکانتاش دسترسی پیدا کن طوری که نفهمه

مثلا برای تلگرام یک کد میاد برای شماره

برای اینستا هم وقتی گوشی طرف دستته دسترسی بهش راحته

و بعد مدرک بساز

فقط پیامکی که از کد ها میاد رو پاک کن

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

ول کن سرت درد میکنه ، بهت قول میدم اینستای ۸۰ درصد مردا همینه ، اگه قصد طلاق نداری اصلا چکش نکن بیخیال جز آزار خودت چیزی برات نداره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....