2777
2789
عنوان

مچ گیری از شوهرم خیلی مهمه لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 15212 بازدید | 407 پست
خیررر مرد هول هیچ ارزشی نداره فقط جنبه تیغیدن داره خیالتون راحت

خب اگه جلوش نگیره فردا رسما خیانت میکنه

من تلاش کرده ام به کارهای مردم نخندم، بر آنها نگریم، از آن‎ها منزجر نباشم. بلکه آنها را درک کنم.

الهی بمیرم براتون

خدانکنه قربونت برم 🌹 🥺

خیلی خوب و هیزه خدا بکشتش ،اکانت مجازی هاشو دزدکی رو گوشی خودم نصب کردم یعنی یه چیزایی ازش دیدم که شاخ درآوردم بعد از هفت سال زندگی با این آدم من هنوز نشناخته بودمش 🙄دهنم باز موند ،تا حدی که همه رو حذف کردم و نخواستم بیشتر از این بفهمم ،حداقل به خاطر بچه ام😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میخوای شوهرت تیغ بزنی ؟من فک کردم دغدغه هول بودنش داری

میخوام همهی پولایی ازم گرفته بگیرم بعد اسکرینا رو بفرستم برای خودم بگم یه اکانت غریبه اینا رو برام فرستاده و سر این بیآبروش کنم جدا شم

بنظر منبه اکانتاش دسترسی پیدا کن طوری که نفهمهمثلا برای تلگرام یک کد میاد برای شمارهبرای اینستا هم و ...

رمز گوشیشو پیدا کردم اگه عوضش نکنه دارمش. میگم اکانت فیک بسازم چطوری تیغش بزنم که ردی ازم نمونه؟

😐بشین مشکلتو با همسرت حل کن نه اینکه توام بشینی فکر کنی چه جوری مشکل جدید برای زندگیت به وجود بیاری

زندگی ما خیلی ساله داغونه. درست شدنی نیست. میخوام هرچی پول ازم گرفته پس بگیرم و مدرک جمع کنم که خانواده مم پشتمو بگیرن

رمز گوشیشو پیدا کردم اگه عوضش نکنه دارمش. میگم اکانت فیک بسازم چطوری تیغش بزنم که ردی ازم نمونه؟

اکانت فیک؟برنامه parallel space رو نصب کن

و توش اینستاتو راه بنداز

که اینستا اکانت هاتو بهم وصل نکنه

و ترجیحا عکس یک خانم رو بزار پروفایل که میدونی سلیقه شه

و چندتا فالوور هم جمع کن و چند نفر فالو کن از جمله خودش

پیج عمومی باشه و از همون خانم دوتا عکس پست شده باشه توش

حتی میتونی برای اینکه حریم خصوصی نقض نکنی هم عکس های رندوم از طبیعت بزاری یا سایه مشابه بدن اون خانم

و دیگه هرجور خودت بلدی باهاش آشنا شو

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...
وسط خیانت شوهرت ب فکر پول گرفتنی😑

آره. یه دفعه تو گوشیش چیزی دیدم سر و صدا کردم همه رو پاک کرد مدرکی نموند.هم میخوام مدرک جمع کنم هم پولی که تو این دوازده سال ازم گرفته رو بگیرم بعد جدا شم. اینبار دیگه نمیخوام بیفکر کاری بکنم