2777
2789
عنوان

بازم کراش😐

714 بازدید | 61 پست

خب شما وقتی کراش میزنین چجوری میشین؟ کراشتون بهتون نزدیکه؟ تاحالا شده بفهمه روش کرا‌شین؟ ی نصیحت برا کسی ک خیلی بد کراش میزنه مث خودم مطرح کنین 😐❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا شده یک سال رو یکی کراش باشی شب و روز زندگی کنی باهاش بعد بفهمی اون شب و روز با یک نفر دیگه زندگی میکرده!😐

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

کراش نزدم 

من خیلییی کم پیش میاد از کسی خوشم بیاد... تنها کسی ک تو کل زندگیم همه چیشو پسندیدم یه خواننده بود 😐😂 ک اونم الان زیاد پیگیرش نیستم 

اما حس میکنم خیلی بده :/

مبتلا ب سندروم زیبای سلنوفیل 🌜✨ شادمهر 🙂❤ 
شاید باورت نشه ولی اره

درد مشترک 🥺😂

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

توی زندگیم یه غلطی کردم عاشق یه @&#$ شدم با بهترین دوستم خیانت کرد البته پدرش در آوردم😐 میخوای کراش بزنی لطفا روی کسی که آدم باشه کراش بزن مثل من نشه❤️✨

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

من کراش نزدم تا حالا 

ولی به یه بنده خدا حس دارم 

اما یکی از رفیقام هر لحظه کراش میزنه 😐😂💔

بازیگر ، فوتبالیست ، ورزشکار 

پسرای پارک ، کلاس زبان ، کلاس فیزیک و کلاس گیتار 😐😂🐈‍⬛

خدا نخواد :/

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه