2777
2789
عنوان

بازم کراش😐

714 بازدید | 61 پست

خب شما وقتی کراش میزنین چجوری میشین؟ کراشتون بهتون نزدیکه؟ تاحالا شده بفهمه روش کرا‌شین؟ ی نصیحت برا کسی ک خیلی بد کراش میزنه مث خودم مطرح کنین 😐❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا شده یک سال رو یکی کراش باشی شب و روز زندگی کنی باهاش بعد بفهمی اون شب و روز با یک نفر دیگه زندگی میکرده!😐

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

کراش نزدم 

من خیلییی کم پیش میاد از کسی خوشم بیاد... تنها کسی ک تو کل زندگیم همه چیشو پسندیدم یه خواننده بود 😐😂 ک اونم الان زیاد پیگیرش نیستم 

اما حس میکنم خیلی بده :/

مبتلا ب سندروم زیبای سلنوفیل 🌜✨ شادمهر 🙂❤ 
شاید باورت نشه ولی اره

درد مشترک 🥺😂

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

توی زندگیم یه غلطی کردم عاشق یه @&#$ شدم با بهترین دوستم خیانت کرد البته پدرش در آوردم😐 میخوای کراش بزنی لطفا روی کسی که آدم باشه کراش بزن مثل من نشه❤️✨

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

من کراش نزدم تا حالا 

ولی به یه بنده خدا حس دارم 

اما یکی از رفیقام هر لحظه کراش میزنه 😐😂💔

بازیگر ، فوتبالیست ، ورزشکار 

پسرای پارک ، کلاس زبان ، کلاس فیزیک و کلاس گیتار 😐😂🐈‍⬛

خدا نخواد :/

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه