2777
2789

ی جایی کار میکنم و حس میکنم پسر صابکارمون روم کراشه چون قشنگ میفهمم.. من قصد مهاجرت داشتم بعد به صابکارم گفتم باید برم تهران برای کارای مهاجرتم بعدش امروز به همکارام گفتم من نمیرم غربت برای من سخته بعد امروزم یهویی گفتم من تهران رفته بودم دلتنگ شده بودم چه برسه به یک کشور غریب .. بعد دیدم گفت خداروشکر با خوشحالی اینو گفت .. یکم مذهبی هست بعدش هرروز مداحی میذاشت اما امروز آهنگ عاشقانه گذاشته بود 😂😑 یعنی واقعا روم کراشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

اینجوری که گفتی بله احتمالش زیاده

اخه چون دختر خالشم با ما کار میکنه بعدش وقتی کنار پسره برای کار وامیستم دختر خالش با لبخند اول به اون نگاه میکنه بعدش به من یا برعکس

یعص

چون دختر خالشم با ما کار میکنه بعدش وقتی کنار پسره برای کار وامیستم نگاهاشو با لبخند بین مون تقسیم میکنه

حتی مامانش بهم گفت تو که قصد مهاجرت داری اونجا ازدواج میکنی ؟ در صورتی که اصلا در مورد ازدواج حرف نزدم