2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 20 پست
واقعا متاسفم براش که قدر فرشته ای مثل تو رو ندونست مادر پدر ادم انقدر تلاش برای خوب شدن ادم نمیکنن ...

کار خوبی کردی من پنج سال تموم وقتمو گذاشتم براش ،میترسم مجرد هم بمونم ...با تموم وجودم دوست دارم ازدواج کنم ولی احساسم اذیتم میکنه و انگار آمادگیشو ندارم ،مادرش میگفت تو پسرمو بیشتر از من دوست داری ،خیلی تلاش کردم و بی نتیجه موند و آخرسر کلی هم ازم ایراد گرفت...برام دعا کنید لطفا 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میگفتی خودتو راحت کن منو باز بنداز به جون اون

دقیقا هیچ وقت از مادرش نمیگذرم ،یکبار اوردوز کرده بود اگر نمیرسوندمش بیمارستان الان زنده نبود ،من وظیفم بوده چون انسانم ولی چرا آخرسر باید منو بکوبن که روحیه م خراب شه ...دنیا خیلی جای بیخودیه ،حس میکنم همه به خاطر منفعت باهاتن

عزیزم چرا انقدر خودتو باختی آخه به نظر تو انقدر که الان غصه میخوری اونم غصه میخوره ؟ به خدا الان یاد ...

مرسی عزیزم هرروز صبح میرم سرکار ،پیاده روی هم میکنم ،فقط دنبال یه انگیزه هستم برای ادامه زندگیم

هنوز کامل نتونستم فراموش کنم .مدت زیادی باهاش بودم ،اینقدر گریه کردم زیر چشمام کلی گود افتاده ،صورتم ...

عزیزم اینجوری نگو میگن حتی با خدا هم درد و دل نکنید 

پس شمام ادبیاتت رو تغییر بده و همش بگو خدایا شکرت 

دیدتو ب زندگی مثبت کن 

فیلر هم بزن نمیره ب زودی 

برای چاق شدنت صبا مولتی ویتامین بخور هم موهات نمیریزه هم اشتهات باز میشه 

اگ میتونی بعد پایان نامت ورزش برو برای روحیه خوبه و چاق هم میشی کارهایی رو بکن ک حالتو خوب میکنه و بخودت فشار نیار 

افکارتو روی کاغذ بنویس بعد میببنی چقد مسخره بودن 

اون خاستگارتم کامل رد نکن و از گذشته ات چیزی بهش نگو و بگو بعد پایان نامم فکر میکنم بهش 

عزیزم اینجوری نگو میگن حتی با خدا هم درد و دل نکنید  پس شمام ادبیاتت رو تغییر بده و همش بگو خد ...

مرسی‌ مهربونم ،آره باید فیلر بزنم ....همین الان میرم بنویسم ،ممنون که وقت گذاشتی دوست جان ،سعی میکنم چند کیلو چاق بشم شاید اعتماد به نفسم بهتر بشه