2777
2789
عنوان

افسردگی

206 بازدید | 20 پست

سلام خانمای گل ،یه سوال ازتون دارم من بعد از کات از یه پسری که اصلا اهل زندگی نبود و افسردگی شدید داشت حال روحیم بهم ریخته ،پنج شنبه جمعه ها که سرکار نمیرم نصفشو گریه میکنم .یک سال و نیم از کاتم گذشته ،اعتماد به نفسم شده کف خیابون ،دیگه توان جنگیدن ندارم ،دیروزم خواستگار داشتم بهش میگم حال روحیم خوب نیست میگه عب نداره همه چی به مرور درست میشه و اصرار به ازدواج داره ،به نظرتون با این حال برای آیندم تصمیم بگیرم ؟ مشاوره خوب میشناسین که قیمتشم مناسب باشه ...سه بار به خودکشی فک کردم ولی به خاطر پدر مادرم اینکارو نکردم .نمیخوام اون طرف برگرده ...من بی انگیزه شدم خیلی ،نمیتونم کارامو انجام بدم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌،دوست زیادی هم برام نمونده.کسی تجربه ای داره کمکم کنه 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن ۱۴۸۰ تلفنی با کمترین هزینه و زحمت، مشاوره بگیر

مشاوره هاش عالین واقعا

اگرم مشکلت با گفت و گو حل نشد، برو روانپزشک چند تا قرص دوز کم بهت میدن درکنارش خودت سعی کن مشکلتو حل کنی

به نظرم الان ک حالت کامل خوب نیست نه خواستگارتو رد کن نه بهش جواب مثبت بده

ازش مهلت بگیر تا وقتی حالت خوب شد بهترین تصمیمو بگیری

عزیزم چرا انقدر خودتو باختی آخه به نظر تو انقدر که الان غصه میخوری اونم غصه میخوره ؟ به خدا الان یادشم نمیاد هیچی 

بلندشو  این راهی که تو توشی به هیچ جا جز پشیمونی نمیرسه برو سرکار به خاستگارت هم اگه واقعا آدم خوبیه و معیار های تورو داره سعی کن فکر کنی شدید هم بهت پیشنهاد میکنم صبح ها بری پیاده روی طولانی یه جا ساکت و کمی فکر کنی به همه چیز اصلا به تلاش برای ارتقا شغلی فکر کن به آرزوهات آینده....... پیش مشاور هم حتما برو 

به نام زندگانی ، حرامم شد جوانی....🥀

اون شخص قبلی رو کامل فراموش کردی؟  بنظر میاد دلمرده شدی  چند سالته؟  بخودت بیشتر ب ...

هنوز کامل نتونستم فراموش کنم .مدت زیادی باهاش بودم ،اینقدر گریه کردم زیر چشمام کلی گود افتاده ،صورتم لاغر شده ...همه میگن چرا اینقدر لاغر شده صورتت ،قدم ۱۶۱ هست وزنم ۵۴ ولی صورت و پاهام خیلی زود لاغر میشن ..میخواستم برم فیلر بزنم میگن چه فایده خب بعد چند ماه میره ....میخواستم قرص چاقی بخورم گفتن سرطان زاست ...موهامم ریزشش زیاد شده بود یه ذره درمانش کردم ولی کم پشت شده ..دارم دیوونه میشم به خدا ....دارم آب میشم و راهکاری ندارم ..پایان ناممو ول کردم به زودی اخراج میشم 

عزیزم چرا انقدر خودتو باختی آخه به نظر تو انقدر که الان غصه میخوری اونم غصه میخوره ؟ به خدا الان یاد ...

اون غصه نمیخوره ،خبر دارم که مدام مست میکنه که به من فکر نکنه ،سر مشکلات اقتصادی بهم خورد رابطمون ولی خب حقیقت این هست که اخلاق خوبی هم نداشت ولی احساسم انگار نمیذاره به مرد دیگه ای فک کنم 

هنوز کامل نتونستم فراموش کنم .مدت زیادی باهاش بودم ،اینقدر گریه کردم زیر چشمام کلی گود افتاده ،صورتم ...

من با تمام وجود درکت میکنم

وای از ادم های سمی

من نمیدونم شما قبل اون پسر هم افسردگی داشتی یا نه

اما من هم دوست صمیمی

هم دوست پسر سابقم

افسردگی داشتن

هر دو به نحوی از زندگیم رفتن

و خداروشکر که رفتن

داغون بودم وقتی باهاشون بودم از دختر شاد شده بودم بی انگیزه

هی به مامانم میگفتم من برای چی زندم

که چی بشه مثلا

درس بخونم که چی هان؟؟؟

زنده باشم که چی

مامان بیچارمن داشت افسرده‌میشد خدایا منو ببخش

وقتی از زندگیم رفتن اون ادما

تا مدتی حالم بد بود اما خداروشکر چشم بد به دور بهترم

زنگ بزن ۱۴۸۰ تلفنی با کمترین هزینه و زحمت، مشاوره بگیر مشاوره هاش عالین واقعا اگرم مشکلت با گفت و ...

میترسم عمر طرف مقابلمو هدر بدم و خودخواهی باشه

اون غصه نمیخوره ،خبر دارم که مدام مست میکنه که به من فکر نکنه ،سر مشکلات اقتصادی بهم خورد رابطمون ول ...

شما هنوز افسرده اس چون هنوز توی فکر یه ادم افسرده ای هنوز ازش خبر داری

خودتو دور کن

من با تمام وجود درکت میکنم وای از ادم های سمی من نمیدونم شما قبل اون پسر هم افسردگی داشتی یا نه ا ...

من چندسال این آدم رو بردم روانپزشک ،معتاد به قرص خواب بود وقتی حالش خوب شد بهم گفت بد تیپ چرا به خودت نمی رسی ...ولی من تموم پولامو جمع کرده بودم و تبدیلش میکردم به طلا و پس انداز ....چون سرکار نمیرفت و من نمیتونستم مانتو جدید بخرم ....هنوزم تو شوکم چرا یهو تموم دوست داشتنش تموم شد. حس میکنم مرده متحرکم ،از همه هم سنام عقب افتادم ،تو دهه سی زندگیمم ،از قیافه هم افتادم ،زیرچشمام خیلی ناجور شده خیلی ....نمیدونی با چه امیدی برای خوب شدنش تلاش میکردم .آخرش زیر پاش لهم کرد 

شما هنوز افسرده اس چون هنوز توی فکر یه ادم افسرده ای هنوز ازش خبر داری خودتو دور کن

مادرش بهم زنگ زد وگرنه بهتر شده بودم .گفت تو فقط میتونی پسرمو جمع کنی ،موافقی باهاش حرف بزنم،بعدش دیگه تماس نگرفت

من چندسال این آدم رو بردم روانپزشک ،معتاد به قرص خواب بود وقتی حالش خوب شد بهم گفت بد تیپ چرا به خود ...

واقعا متاسفم براش که قدر فرشته ای مثل تو رو ندونست

مادر پدر ادم انقدر تلاش برای خوب شدن ادم نمیکنن

منم خیلی حرص میخوردم شب ۵ خوابش میبرد با زور گاهی با قرص خواب

ظهر ۳     ۴     ۵ بیدار میشد حتی

اخرش که چی

هیچی

من البته ۲۰ سالمه

ولی متوجه شدم برای هیچ کس تب نکن حتی اونی که برات میمیره

خودت و خودت و خودت