2777
2789
عنوان

همش ۱۷سالمه هنوز چرا خستم

93 بازدید | 14 پست

خسته شدم چرا تموم نمیشه چرا خدا نمیزنه جلو هرچی بگین خواستم نشد دیگه بریدم میگین کنکور بخونم میخونم اما دانشگاه دلخواه خانوادم برم همچی به اجبار لعنت به دنیا اومدنم که تا میگم خستم میخندن بهم 

دختری ک ظاهری خوشبخته باتنش مرده

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش تصور میاد خدایی نکرده خانوادم فوت کردن خیلی فکر بدیه حالم بده😭😭😭

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

من از ۱۰سالگیم فهمیدم این دنیا جای زندگی نیست ولی وقتی. گفتم خندیدن گفتن برو درستو بخون کوچولو😂💔

دارم با افسردگی مبارزه میکنم ؛ میشه اذیتم نکنید ؟ با منی که همه دنیام زیر دومتر خاکِ صحبت انگیزشی نکن .

این حرفو نزن 

من فقط یه سال ازت بزرگ ترم ۱۸ سالمه(متولد ۸۳)

از وقتی تولد ۱۷ سالگیمو گرفتم تا الان حس میکنم زندگیم رفته رو حالت 2X 

اینقدر همه چی سریع میگذره برام ک حس میکنم چشممو ببندم و باز کنم به ۴۰ سالگی میرسم 

خوشبحال شماها که درس میخونین:)

منی که نذاشتن درس بخونم و ۱۷ سالمه هر چی التماس میکنم نمیذارن بخونم

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱
چرا مشکل مالی دارین

نع اصلا فقط توی سن پایین ازدواج کردم دیگه زندگیم به حالت قبل برنگشت

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱
یعنی کلاس چندم بودی ازدواج کردی 

هفتم

این حرفو نزن  من فقط یه سال ازت بزرگ ترم ۱۸ سالمه(متولد ۸۳) از وقتی تولد ۱۷ سالگیمو گرفتم تا ...

من ۸۳ هستم