2777
2789
عنوان

امروز بشدت اعصابم خورد شد 😡😔

587 بازدید | 74 پست

سلام بچه ها 

دیروز مراسم هفتمین روز درگذشت بابام بود 

بعد امروز ظهر عمو هام و عمه هام اومدن میگن خب تکلیف مال و اموال برادرمون چی میشه؟ 

یعنی اون لحظه میخواستم بترکم مامان من اصلا حال روحی مناسبی نداره اومدن میگن تکلیف مال و اموال برادرمون چی میشه؟؟ 

الحمدلله بابام وضع مالیش بدک نبود،، هرچی ملک و املاک داشت ب نام مامانم زده بود جز ماشینش و ی خونه توی اصفهان که به نام خودش بود 

بعد مامانم جوابشونو نداد اینقد ادامه دادن که بلند شدم رفتم بهشون گفتم بابام هرچی داشته به نام مامانمه 

گفتن چرت نگو،، منم خب بارادارم مامانم همش میگفت حرص نخور برات ضرر داره

منم گفتم تا وقتی بابام زنده بود نمیگفتین مهرداد زنده ای یا مردی وقتی که فوت شده بوی پول به دماغتون خورده همشونو از خونه انداختم بیرون 

الانم بشدت حالم بده نمیدونم چیکار کنم برا بچم بد نباشه خدا لعنتشون کنه

زلیل شدیم تو این چن روز

بهمون گفتن فردا بریم انحصار وراثت برای اینکه تکلیف خونه و ماشین مشخص شه 

بخدا زورم میاد پولی که بابام براش جون کنده بره تو جیب چند تا مفت خور بی شعور 

از این حرصم میگیره که چرا یادی از بابام نمیکردن الان اومدن برای ما ادم شدن 

من نه از انحصار وراثت سر در میارم ن میدونم چجوریه چه تایمی انجام میشه فقط الان ب فکر بچمم دستام داره میلرزه 😡😡😡

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
وااااا مال و اموال بابات ب اونا چ،،، اصن حقی ندارن اونا

نمیدونم سوال منم همینه ما 4 تا بچه ایم وارث بابام ما هستیم نه اونا 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین ماشین بابام گیرشون بیاد سیر میشن بدبختای احمق 😡😐

مال و اموال پدر شما ب اونا ربطی نداره یک ریال هم بهشون نمیرسه چون پدرتون. فرزند داشته 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مال و اموال پدر شما ب اونا ربطی نداره یک ریال هم بهشون نمیرسه چون پدرتون. فرزند داشته 

خب پس چه مرگشونه که اومدن نزدیک 😔

خب پس چه مرگشونه که اومدن نزدیک 😔

اصلا هیچی بهشون نمیرسه گول نخورید یه وقت 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫