2777
2789
عنوان

امروز بشدت اعصابم خورد شد 😡😔

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 74 پست

چقد یک ادم میتونه بیشعور باشه اخه صبر کن کفن بنده خدا خشک بشه اسی اصلا کوتاه نیاین یه کاری کنین نزارین این بیشعورا مفتکی ادم بشن

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر و مادر،فرزندان،نوه ها، و همسر متوفی،وراث درجه یک هستند و در صورت وجود اینها به خواهر و برادر ارث نمیرسه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
اگه مادربزرگه بیاد امضا بده چیزی نمیخواد خوبه وگرنه ارث میبره متاسفانه قانون هست

اگر مهریه عروس بالا باشه،،به مادربزرگه هیچی نمیرسه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
فقط به مادربزگت و خودتون میرسه.خیالت راحت.مهریه مادرت زیاد باشه،،به مادربزرگه هم چیزی نمیرسه

مهریه مامانم 3 دونگ خونه توی مشهد بوده که الان کامل بنام خودشه با 240 تا سکه 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
برا تشکیل قلب نی نی منم دعا کنید 🙏🥺

عزیزم شما بااین حجم استرس و اینهمه تایپیک تا اخر بارداری رو میخایین چ جور بگذرونین؟؟؟؟؟

همه چی بسپارین خدا هرچی حودش صلاح بدونه

درضمن شما گ مشکلی ندازین با توجه به سونوی اولتون ک هفته پایین بوده و فقط ساک دیده شده

همه اینطورین 

حالا هفته ی بالاتر میری و قلب هم میبینی

برو خوش بگذرون بارداریت رو بااینهمه استرس خراب نکن خواهر

عزیزم شما بااین حجم استرس و اینهمه تایپیک تا اخر بارداری رو میخایین چ جور بگذرونین؟؟؟؟؟ همه چی بسپا ...

بخدا استرس ندارم حتی یه درصد فقط ازتون دعا میخام ممنونم دورت بگردم

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂

خدا پدرتونو بیامرزه عزیزم خدا به شما مادرتون صبر بده کارشون خیلی اشتباه بوده که تواین موقعیت میان در مورد چنین چیزایی صحبت میکنن..مادرتون شانس اورد خدا پدرتو بیامرزه که همه چیو زده به نام مادرتون وگرنه این لاشخورا معلوم نبود چه بلایی سرتون میاوردن..شما کار درستی کردی بنظرم ولی بخاطر بچه آروم باش براش سمه پول ارزش نداره که جگر گوشت اذیت بشه و فکر هم نمیکنم به برادر خواهر چیزی برسه تا زن و بچه داشته باشی

چقد یک ادم میتونه بیشعور باشه اخه صبر کن کفن بنده خدا خشک بشه اسی اصلا کوتاه نیاین یه کاری کنین نزار ...

نمیدونم چیکار کنم بخدا مامانم جون نداره اینا اومدن وراجی کردن 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
مهریه مامانم 3 دونگ خونه توی مشهد بوده که الان کامل بنام خودشه با 240 تا سکه  

چیز زبادی به مادربزرگه نمیرسه...میتونید ازش بخواید از حقش بگذره. توروخدا تا میتونی عمه و عموهاتو از طرف من فحش کش کن! خیلی حرصم گرفت👎

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نمیدونم سوال منم همینه ما 4 تا بچه ایم وارث بابام ما هستیم نه اونا 

وارث باباتون فقط شماییدومامانتون کس دیگه ای نیست اگه بابابزرگت زندست خونه وماشین به اسم بابات به اونم میرسه درغیراینصورت عمو عمه هیچکارن

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

خدا پدرتونو بیامرزه عزیزم خدا به شما مادرتون صبر بده کارشون خیلی اشتباه بوده که تواین موقعیت میان در ...

ممنونم قشنگم 

ان شاء الله مشکلی پیش نیاد واسه نینیم