2777
2789
عنوان

امروز بشدت اعصابم خورد شد 😡😔

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 74 پست
بابام این کارو کرد فقط خونه توی اصفهان تازه خریده بود دیگه امانش نداد خدا که بزنه به نام مامانم  ...

اخی عزیز 

خودتو ناراحت نکن ب فکر بچت باش 

خدا رحمت کنه ‌پدرتو 

معلومه ک ب فکره زن زندگیش بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیز  خودتو ناراحت نکن ب فکر بچت باش  خدا رحمت کنه ‌پدرتو  معلومه ک ب فکره زن ...

ممنونم عزیزم خدا رحمت کنه اموات شمارو 🖤 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
یعنی مادر بزرگم سهم میبره؟ 

اره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خدا پدرتون رو بیامرزه عزیزم بیخودی حرص نخور اونا که هیچ سهمی نمیبرن اموالم که به اسم مادرتونه هیچی بقیه هم اول سکه های  مهریه مادرتون برداشته میشه بقیه هم به نسبت سهم شما مادرتون و مادربزرگتون تقسیم میشه 

خب دیگ اینهمه تایپیک نزن فقط از خدا بخواه  منم تو شرایط شما بودم  اما سپردم دست خدا خدا ...

هرکی عقیده ای داره منم دلم به دعای شما خوشع🙏🙏🙏

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂

وا بیخود کردن فقط ی سهمی ب پدربزرگ و مادربززگت میرسه دیگه ب عمو و عمه و دایی و خاله چیزی نمیرسه...

فقط زن و بچه هاش و پدر و مادر متوفی...مگر اینکه وصیت کرده باشه ک فلان مال رو بدن ب فلانی

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

بخدا داغ از دست دادن بابام ی طرف این آدمای بیشعور هم یک طرف 

خیلی بیشعورن واقعاحداقل نذاشتن چهلم پدرتون بگذره

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
داداش داری ؟

اره عزیزم 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
همین ماشین بابام گیرشون بیاد سیر میشن بدبختای احمق 😡😐

اشتباه کردید چیزی ندید 

حداقل سواد حقوقی ندارید سر ور نمیارید برید پیش وکیل مشاوره بگیرید.

الکی باج ندید اینجور افراد