زده به سرم به شوهرم بگم بیاد منو بدزده😭😭😭داریم جدا میشیم.... سر یه تصمیم عجولانه ای که من خاک برسر گرفتم داریم جدا میشیم... میدونم جفتمونم بدون هم طاقت نمیاریم ولی جلو خانواده ها نمیتونیم وایسیم.....
به نظر منم آشتی کنیدهرچقدر قهر طولانی تر بشه امکانوصلش خیلی کم میشه،خودت لباست بپوش بلیط بگیر برو پیششوهرتالان خانوادت گلایه دارند از شوهرت وقتی ببینند آشتی کردی و مشکلت حل شده بعد خیلی خوشحال هم میشوند ،بعد یه مدت خودشونو میان برای آشتیاز ما گفتن بود دوست عزیز
به نظر منم آشتی کنیدهرچقدر قهر طولانی تر بشه امکانوصلش خیلی کم میشه،خودت لباست بپوش بلیط بگیر برو پ ...
کاش جرأت رفتن داشتم... بخاطر همین بدبختی زده به سرم میگم شوهرم بیاد بدزده ببره.... که نه خانواده ی اون نه خانواده ی من جلوموت واینسن.... تو عمل انجام شده قرار بگیرن. کار خنده داریه واقعا ولی به هر ریسمان چنگ میزنم که یه چی بشه
وآقا آدم خطرناکیه؟ بعید میدونم آدم نرمال اینکارو بکنه بنظرم تلاشهای رو بکن با خودش صحبت کن ازش خ ...
اصلا الان نمیدونم تو چه جبهه ای قرار گرقته... ماه پیش دادگاه داشتیم... من اصلا هیچکدوم از جلسات رو نرفتم همش وکیلم رفته... میگه پیش قاضی میگف من زنمو دوست دارم طلاق نمیدم به هیچ وجه. قاضی هم گف شیرینی یگیر برو دنبال زنت ولی منتظر شدم نیومد. همینارو دیدم میگم فک کنم ازدواج کرده و دیگه منو نمیخواد. من دارم الکی غصشو میهورم
وآقا آدم خطرناکیه؟ بعید میدونم آدم نرمال اینکارو بکنه بنظرم تلاشهای رو بکن با خودش صحبت کن ازش خ ...
نه بابا انقد هم دیگه هیولا نیس. ادم بداخلاقی هست ولی نه دراین حد که بخواد به کسی ضرر برسونه یا کسی رو بخواد بکشه. خانواده ی من خیلی جناییش میکنن که منو بترسونن.... من میگم شوهرم یبارم بهم فحش نداده بعد بخوان بلا سرم بیارن.... محاله... اگه قرار به این کار ب د تا الان هزار بار اومده بودن منو بردع بودن سرمم زیر اب کرده بودن. نه اینکه من الان واسه اومدنشون له له بزنم
خب پس خودت باید یه کاری بکنی با شوهرت تماس بگیر،ازش بخواه به کسی نگه خانواده ت نمیذارن بیرون بری؟ ...
یه فکری توسرم هست باید همونو انجام بدم.با شوهر دختر خالم رفیقه.... همش میگه بزار به شوهرت بگم بیاد خونه ی من باهاش حرف بزن بدون اینکه کسی بفهمه ولی دودلم. ینی کار خوبیه بی خبر از خانوادم این کارو بکنم
عم تمکین که برام زد من محکوم شدم و برنگشتم. ینی بابام گف باید بیاد دنبالت. ولی دادگاه اینجوریه که تو باید بری اونجا اعلام کنی که میخوای برگردی و با مامور میری خونت اگه راهت نداد تو خونه اونوقت اون محکوم میشه ولی خب منو نزاشتن برم حتی اعلام کنم..... بعد اونم نمیدونم حکم ازدواج بهش دادن یا تدادن هنوز. ولی وقتی من محکوم شدم حتما که اجازه بهش میدن