2777
2789
عنوان

دزدی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3279 بازدید | 150 پست

خانوادم منو خیلی میترسونن... من پدرشوهرم ادم دیکتاتوریه... ینی نظرات اون کامل تو زندگیمونه.... خانوادم میگن تو برگردی تو اون خونه پدرشوهرت اسید میریزه روت.... تو خونه وقتی خوابی گاز باز میکنه خفت میکنه.... انگ و تهمت بهت میزنه و دوباره پرتت میکنه بیرون... روانم رو کلا ریختن بهم..... انقد میترسم بیرون نمیتونم دربیام. 

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

به نظر منم آشتی کنیدهرچقدر قهر طولانی تر بشه امکان‌وصلش خیلی کم میشه،خودت لباست بپوش بلیط بگیر برو پیششوهرتالان خانوادت گلایه دارند از شوهرت وقتی ببینند آشتی کردی و مشکلت حل شده بعد خیلی خوشحال هم می‌شوند ،بعد یه مدت خودشونو میان برای آشتیاز ما گفتن بود دوست عزیز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانوادم منو خیلی میترسونن... من پدرشوهرم ادم دیکتاتوریه... ینی نظرات اون کامل تو زندگیمونه.... خانوا ...

وآقا آدم خطرناکیه؟ بعید میدونم آدم نرمال اینکارو بکنه

بنظرم تلاش‌های رو بکن

با خودش صحبت کن

ازش خواهش کن مرد باشه و نره همه جا جار بزنه تو خودت زنگ زدی بهش.میتوتی بهش اعتماد کنی؟

به نظر منم آشتی کنیدهرچقدر قهر طولانی تر بشه امکان‌وصلش خیلی کم میشه،خودت لباست بپوش بلیط بگیر برو پ ...

کاش جرأت رفتن داشتم... بخاطر همین بدبختی زده به سرم میگم شوهرم بیاد بدزده ببره.... که نه خانواده ی اون نه خانواده ی من جلوموت واینسن.... تو عمل انجام شده قرار بگیرن. کار خنده داریه واقعا ولی به هر ریسمان چنگ میزنم که یه چی بشه

وآقا آدم خطرناکیه؟ بعید میدونم آدم نرمال اینکارو بکنه بنظرم تلاش‌های رو بکن با خودش صحبت کن ازش خ ...

اصلا الان نمیدونم تو چه جبهه ای قرار گرقته... ماه پیش دادگاه داشتیم... من اصلا هیچکدوم از جلسات رو نرفتم همش وکیلم رفته... میگه پیش قاضی میگف من زنمو دوست دارم طلاق نمیدم به هیچ وجه. قاضی هم گف شیرینی یگیر برو دنبال زنت ولی منتظر شدم نیومد. همینارو دیدم میگم فک کنم ازدواج کرده و دیگه منو نمیخواد. من دارم الکی غصشو میهورم

وآقا آدم خطرناکیه؟ بعید میدونم آدم نرمال اینکارو بکنه بنظرم تلاش‌های رو بکن با خودش صحبت کن ازش خ ...

نه بابا انقد هم دیگه هیولا نیس. ادم بداخلاقی هست ولی نه دراین حد که بخواد به کسی ضرر برسونه یا کسی رو بخواد بکشه. خانواده ی من خیلی جناییش میکنن که منو بترسونن.... من میگم شوهرم یبارم بهم فحش نداده بعد بخوان بلا سرم بیارن.... محاله... اگه قرار به این کار ب د تا الان هزار بار اومده بودن منو بردع بودن سرمم زیر اب کرده بودن. نه اینکه من الان واسه اومدنشون له له بزنم

اصلا الان نمیدونم تو چه جبهه ای قرار گرقته... ماه پیش دادگاه داشتیم... من اصلا هیچکدوم از جلسات رو ن ...

اون حرف که به قاضی میگه دوسش دارم که وکیل یادشون میده

الانم میخوای با وکیلت صحبت کن بگو یه جوری وساطت کنه.البته اگه نمیره به خانوادت بگه

بهش بگه بیا تکلیف رو معلوم کن، فکر کنم بتونه آمار بگیره که ازدواج کرده یا نه

نه بابا انقد هم دیگه هیولا نیس. ادم بداخلاقی هست ولی نه دراین حد که بخواد به کسی ضرر برسونه یا کسی ر ...

خب پس خودت باید یه کاری بکنی

با شوهرت تماس بگیر،ازش بخواه به کسی نگه

خانواده ت نمیذارن بیرون بری؟ امکان تماس نداری؟

بگو بیاد حضوری حرف بزنین

ازش بخواه خونه رو جدا کنه،بگو با این وضع روم نمیشه برگردم به اون خونه

اون حرف که به قاضی میگه دوسش دارم که وکیل یادشون میده الانم میخوای با وکیلت صحبت کن بگو یه جوری وسا ...

ازدواج کنه میمیرم😭😭😭😭😭😭خدایا نیار اون روزو.... چرا صدامو نمیشنوه. انقد زجه میزنم.... شبا با عکسش میخوابم.... همه میگن جدا شو.... یه نفر نیس همراهیم کنه. خیلی تنهام خیلی

خب پس خودت باید یه کاری بکنی با شوهرت تماس بگیر،ازش بخواه به کسی نگه خانواده ت نمیذارن بیرون بری؟ ...

یه فکری توسرم هست باید همونو انجام بدم.با شوهر دختر خالم رفیقه.... همش میگه بزار به شوهرت بگم بیاد خونه ی من باهاش حرف بزن بدون اینکه کسی بفهمه ولی دودلم. ینی کار خوبیه بی خبر از خانوادم این کارو بکنم

یه فکری توسرم هست باید همونو انجام بدم.با شوهر دختر خالم رفیقه.... همش میگه بزار به شوهرت بگم بیاد خ ...

فکر خوبیه

همون واسطه بشه.یه جوری واسطه بشه که نه سیخ بسوزه نه کباب

بنظرم تلاشت رو بکن که بعدا حسرت نخوری

چون زندگی الانتم بهتر از قبل نیست

فکر خوبیه همون واسطه بشه.یه جوری واسطه بشه که نه سیخ بسوزه نه کباب بنظرم تلاشت رو بکن که بعدا حسرت ...

دعا کن برام فقط خدا توان روبرو شدن باهاش رو بهم بده. 

عزیزم شوهرت حکم ازدواج مجدد گرفته؟

عم تمکین که برام زد من محکوم شدم و برنگشتم. ینی بابام گف باید بیاد دنبالت. ولی دادگاه اینجوریه که تو باید بری اونجا اعلام کنی که میخوای برگردی و با مامور میری خونت اگه راهت نداد تو خونه اونوقت اون محکوم میشه ولی خب منو نزاشتن برم حتی اعلام کنم..... بعد اونم نمیدونم حکم ازدواج بهش دادن یا تدادن هنوز. ولی وقتی من محکوم شدم حتما که اجازه بهش میدن