2777
2789
عنوان

دزدی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 150 پست
مدونی زندگیم درد بی درمون نبود... میشد درستش کرد میشد یکم ترسوندش ولی راهش این نبود خب.... از این عص ...

کاش اونایی که تا چیزی میشه میرن قهر و پای خانواده ها رو وسط میکشن حال امروز شما رو ببینن

بنظرم یک نفر رو واسطه کن که مثلا از جانب خودش بیاد وساطت

اینجوری احترام شما هم حفظ میشه

پس بشین باهاشون صحبت کن  که میخوای برگردی یکم پافشاری کن   پدرت نمیزاره چون میگه اگه راحت ...

اخ خوشبحالت...... شوهرت اومد دنبالت؟؟؟؟ توهم شکایت اینا کرده بودی؟ 

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدونی زندگیم درد بی درمون نبود... میشد درستش کرد میشد یکم ترسوندش ولی راهش این نبود خب.... از این عص ...

ای بابا  اگه اینقدر دوستش داری بهش پیام بده حرف بزن. ولی اگه اونم اینقدر میخواست توی این هشت ماه یک کاری میکرد البته غیر ماه اول.ولی میترسم برگردی هرچی بشه سرکوفت بزنه بهت

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
الان شما به راحتی نمیتونی طلاق بگیری که دیشب یکی تاپیک زده بود که شوهرش با عدم تمکین رفته زن دوم گر ...

عدم تمکین زد برام محکوم شدم ولی بازم خانوادم نزاشتن برم.... گفتن جهنم نفقه نمیرسه که نرسه.... انقد جنگ کردم انقد کتک خوردم انقد سرزنش شدم. خسته ام.... مرداد بود بهش گفتم بیا دنبالم هیچی ازت نمیخوام ففط بیا منو ببر ولی سر یه تفاهم باز دعوامون شد و گوشیش رو کوبید و دینه ازش بیخبرم تا همین امروز..... وکیلش گفته بود باید مهرتو ببخشی برگردی... خاحوادمم اینو شنید بیشتر لج کردن..... میگم خب من هزارتا شکایت کردم مهر گذاشتم اجرا.... همونطور که من بی اعتماد شدم بهش... اونم به من بی اعتماده.... ینی همه چی خورد بهم. نمیدونم چی خوبه چی بد نمیدونم چیکار کنم... فقط اینو میدونم که نبودنش داره جونمو میگیره😭

اخ خوشبحالت...... شوهرت اومد دنبالت؟؟؟؟ توهم شکایت اینا کرده بودی؟ 

اره شکایت کردم خیلی وضعیت بدی حتی خانوادم وشوهرم هنوز قهرن  با من پدرمادرم تا یماه سنگین بودن ولی وقتی بعدیماه  زنگ زدن دعوتم کردن  از در که رفتم مامانم از رو دلتنگی  کلی گریه کرد  الان با پدرمادرم خوبم ولی تنهایی میرم  خونشون  

شوهرم  اوایل میومد ولی یروز بهش گفتم یا میای دنبالم یا همه چی تموم ده دیقه بعد اومد در خونه  به مامانم و بابام گفتم‌شوهرم اومده دنبالم میخوام برم  بماند چقدر  از مامانم توهین شنیدم اما گذشت 

کاش اونایی که تا چیزی میشه میرن قهر و پای خانواده ها رو وسط میکشن حال امروز شما رو ببینن بنظرم یک ن ...

کاش واقعا.. الان هرکی میگه میخوام جدا بشم میزنم دهنش میگم بشین سرجات .جدا شدن فقط تو حرف راحته.... انگار هر ثاتیه استخوناتو یکی خرد میکنه.... دردش از مردن بدتره. 

[QUOTE=259569359]اره شکایت کردم خیلی وضعیت بدی حتی خانوادم وشوهرم هنوز قهرن  با من پدرمادرم تا یماه سنگین بودن و ...[/QUOTE دنبال من نیومد لج کرد. منتظرش بودم. الانم تو سکوته نمیدونم چرا..... همش فک میکنم حتما ازدواج کرده حتما دلشو کنده از من... وای حالم خیلی بده

[QUOTE=259569224]عدم تمکین زد برام محکوم شدم ولی بازم خانوادم نزاشتن برم.... گفتن جهنم نفقه نمیرسه که نرسه.... انقد ج ...[/QUOTE

بی مهریه که اصلا برنگرد

باهاش قرار بذاریم منطقی صحبت کن

بگو ما دو تا آدم بزرگ هستیم نباید بذاریم الکی زندگیمون بهم بخوره

بگو هر دو اشتباهاتی کردیم

شما مهریه اجرا گذاشتی اون عدم تمکین گرفته

حالا هم با شرایط قبل برگردین.

البته که با توجه به قانون‌های ما ایشون میتونه اذیتت کنه

دعوا کردم با شوهرم برای اولین بار منو اورد خونه بابام گذاشت و رفت... منم انقد داغ و عصبانی بودم فردا ...

عزیزم بگم مقصر اول و اخر خودتی ناراحت میشی

همسرت تلاششو کرده حالا نوبت توعه ک برا حفظ زندگیت تلاش کنی

بهش زنگ بزن بگو دوسش داری و دلتنگشی ولی انتظار نداشته باش اونم مثل مجنون قبولت کنه ممکنه حتی تا ی مدت بگه ک دوست نداره و نمیخوادت ک کاملا طبیعیه چون تو خوردش کردی و غرورشو شکستی ب خاطر ی مساعله ک برا راحتی شما همسرت میرفت سر کار و وقتی برا تفریح نداشتین.حالا کاش ی جور دیگه حلش میکردین...

اینارو گفتم ک اماده باشی اگه شوهرت تردت کرد ک تسلیم نشی

ب نظر من زندگی و عشق ارزشش خیلی بیشتره ک بخواد ب خاطر لجبازی تمون شه

اینارو گفتم ب خودت بیای و برا حفظ زندگیت بجنگی نگران پدرو مادرتم نباس ببرشون مشاوره اونا کمک میکنن ک خانوادت بزارن برگردی

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
از خانوادهدش خبری نداری؟

ن اصلا بدون مهر برنمیگردم.سر همین یکم استپ کردم. خانوادش فقط داییاش و خاله اش چند بار زنگ زدن که بزار بیایم درستش کنیم اون ماه های اول. ولی من خاک برسر گفتم فقط جدا میخوام بشم. هنوز درد و بدختی رو نچشیده بودم فک میکردم بیرون از اون خونه چه خبره. ولی پدرو مادرش اصلا دنبالم نیومدن زنگم نزدن. از هیچکدومشون خبری ندارم

عزیزم بگم مقصر اول و اخر خودتی ناراحت میشی همسرت تلاششو کرده حالا نوبت توعه ک برا حفظ زندگیت تلاش ک ...

همه میگن اون مقصرع اون میخواست دنبالت میومد ولی هی میگم اون اومد ولی ماها نزاشتیم ماها خردش کردیم هرکی هم بود لج میکرد دیگه نمیومد... اینهمه شکایت حساباشو بستم ماشینشو توقیف کردم... ولی من خودم مقصرم خودم کردم خودم اجازه دادم به همه دخالت بکنن لعنت به من که شوهرمو نابود کردم😭😭😭😭حالاافتادم به چه کنم چه کنم.... نمیدونی چه جوری باهام رفتار میکنن.... تحمل خونه بابام رو دیگه ندارم.... میگن خونه بابا بهشته ولی برا من جهنم شده. اره تا قبل ازدواج بهشت بود ولی اینجوری اومدن خونه بابا جهنمه جهنم