2777
2789
عنوان

دزدی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 150 پست
اگه شوهرت خوبه به بابات ربطی نداره اگرم دلایل جداییت منطقیه از این ادم دوری کن

شوهرم رو دوست دارم.... از نظر من ادم خوبیه ولی از نظر خانوادم یه هیولاس.... تو تاپیک قبلیم گفتم مشکلم چی بوده

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا هیچکس رو تو این موقعیت نزاره که تو و امثال تو بیاای مسخرش کنی..... قضاوت نکن ادمارو

چقدر بی ادبی شما  

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

الهیی 

خب شوهرته اختیار زنشو نداره ینی 

اگ باهم خوبین فرار کن برو 

پدرمادر همیشه برات نمیمونن ک اونی ک میمونه شوهرته اگه ارزش داره برو 

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
خودت رفتی قهررر که الان بابات نمیزاره برگردی به زور از توی خوشبختی بلند نکردن ببرنت که

دعوا کردم با شوهرم برای اولین بار منو اورد خونه بابام گذاشت و رفت... منم انقد داغ و عصبانی بودم فردای همون روز رفتم شکایت.... ماه اول خیلی اومد التماس کرد به خانوادم به خودم که بزار بیام ببرمت غلط کردم ولت کردم ولی بابام و مامانم حتی جواب تلفناش رو نمیدادن.... منم فک میکردم خیلی خردم کرده که اینحوری بی ابروم کرد جلو خاحوادم ولی حالا پشیمونم از کارایی که کردم... از شکایت هایی که ازش کردم.... انقد شرط های مسخره براش گذاشتن که باید حق طلاق بدی نصف مهرو بدی خونتو عوض کنی کارتو عوض کنی که شوهرمم سرد شد و الان سه ماهه ازش خبر ندارم

خب نمیخام سرزنشت کنم ولی اول خودت به دلیل اینکه صبح تا شب سرکار بوده و همه جا تنها بودی قهر کردی بعدشم رفتی شکایت کردی😐

بعضی خونواده ها اصلا حمایت نمیکنن بعضی خونواده ها هم اینجوری 

دعوا کردم با شوهرم برای اولین بار منو اورد خونه بابام گذاشت و رفت... منم انقد داغ و عصبانی بودم فردا ...

تاپیک قبلی خوندم عزیزم به نظرت مردی که تو اولویتش نیستی ارزش داره برگردی؟؟؟؟بعد چندماه برگردی وشرایط همون بود دیگه خانوادت هم پشتت نیستن ها صرفا به خاطر دلتنگی برنگرد

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
یروز که خانوادت خونه نبودن  براشون نامه بنویس که میری خسته شدی شاید یه ماه باهات قهر باشن بعدش ...

من خونم تهران بود... بابام منو اورده تو اردبیل نگه میداره.... که ما دیگه همدیگرو نبینیم.... یه لحظه تنهام نمیزارن

تاپیک قبلی خوندم عزیزم به نظرت مردی که تو اولویتش نیستی ارزش داره برگردی؟؟؟؟بعد چندماه برگردی وشرایط ...

مدونی زندگیم درد بی درمون نبود... میشد درستش کرد میشد یکم ترسوندش ولی راهش این نبود خب.... از این عصبانی ام که چرا بقیه هیزم ریختن تو این اتیش... چرا نگفتن یکم صبر کن جدایی انقد هم راحت نیس.... وای خیلی روزای بدی دارم میگذرونم.... من نمیدونم چه بلایی سرم اومد که این کارو کردم... هرکسی مارو میدید میگف از شما عاشق تر ندیدم... من حاضر نبودم خار به دستش بره حالا چی به سرم اومد که با زندگیم و عشقم اینجوری کردم... انگار تو خواب بودم... خیلی حس بدی دارم.... باورت میشه تو بحث کردنامون حتی یبار بهم نگفته بود گمشو یا فحش بده بعد حالا ببین کارموت به کجا رسید😭

خو جدا نشید ینی اختیار خودتونم ندارید/:

جا داره از امضات تشکر کنم حالم بد بود امضات یه دلگرمی شد برام:)

خدایا کمکم کن جز تو پناهی ندارم❤️خدایا کمک کن منو ببین بی پناهم گره خورده کارم دارم کم میارم♥️من از این حال بد درآم خودم پیشتم🥲

خب نمیخام سرزنشت کنم ولی اول خودت به دلیل اینکه صبح تا شب سرکار بوده و همه جا تنها بودی قهر کردی بعد ...

همین حالمو بد میکنه... این پشیمونی داره جونمو میگیره

من خونم تهران بود... بابام منو اورده تو اردبیل نگه میداره.... که ما دیگه همدیگرو نبینیم.... یه لحظه ...

پس بشین باهاشون صحبت کن  که میخوای برگردی یکم پافشاری کن  

پدرت نمیزاره چون میگه اگه راحت بزارم بری دیگه عادت میکنه به قهر  

۸ ماهم زمان زیادیه یه اقدامی بکن اینجوری فقط زجر میکشی من خودم  ۶ ماه قهر بودم پارسال بابام نمیذاشت برگردم اخرش یه هفته باهاشون قهر کردم غذا نخوردم گذاشتن برگشتم زندگیمم از قبل قشنگ تر و بهتر شد ودیگه حتی اگه بمیرمم برا قهر نمیرم خونه بابام  خیلیم بهم گفتن نرو نمیتونی  پشیمون شدی ولی حالا برای اینکه بین بقیم کم نیارم زندگیمو حفظ میکنم

بهش زنگ بزن بگو همین حرفارو حستو

نزار خانوادت تصمیم بگیرن

پس فردا ک مهر طلاق خورد پیشونیت رفتارشون بدتر هم میشه

حتما زنگ بزن ب همسرت ،تا کسی جاتو پر نکرده

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه