2777
2789
عنوان

دزدی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3279 بازدید | 150 پست
میتونی بری دفترخدمات قضایی براش اظهارنامه بنویسی،بگی که حاضربه تمکینی

منو. تنها نمیزارن هیجا برم.... اجازه بیرون رفتن هم ندارم.....دلم میخواد خودم یه تقشه ای بریزم که در مقابل چشم خانوادم بی تقصیر باشم بگم شوهرم کرد  و منم پاشم. ولی اینکه برم اینجوری درخواست بدم قشنگ جرم میدن.... 

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
دعوا کردم با شوهرم برای اولین بار منو اورد خونه بابام گذاشت و رفت... منم انقد داغ و عصبانی بودم فردا ...

🙄عجولانه تصمیم گرفتی البته کار همسرتم درست نبوده ی فرصت میدادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عم تمکین که برام زد من محکوم شدم و برنگشتم. ینی بابام گف باید بیاد دنبالت. ولی دادگاه اینجوریه که تو ...

میدونم خودم پارسال این راهو رفتم

پس حکم ازدواج نگرفته هنوز،چون اونم دادگاه داره واظهاریه اش برات میومد،ولی اگه درخواست بده بهش میدن

منو که حکم ازدواج هم گرفت،حکم رو که گرفت تازه منم به حال وروز توافتادم،اعتراض زدم رو حکمش،دادگاه تجدیدنظر مجدد برامون جلسه گذاشت،اونحا گفتم زندگیمو دوست دارم وفلان آنچنان طبیعی بازی کردم که حکمش رو لغو کرده بودن،بعد هم با مشورت بایه وکیل،براش اظهارنامه فرستادم که فلانی حالا که حکم ازدواج هم لغوشده،حاضرم بیام وباهات زندگی کنم....اونم چندروز بعداظهارنامه فرستاد که اگه واقعا تمایل به زندگی داره،خودت برگرد،فوری رفتم پیش وکیل،گفت حتما برو دم خونت،بادوسه تاازفامیلاتون،اگه راه داد که هیچ،اگه نه،نشوزت هم باطل میشه،منم همین کارو کردم،دیگه اونم راه داد،باهم قرار گذاشتیم من شکایت مهریه رو پس بگیرم،اونم رفت اجرای احکام دادگاه تمکین وگفت خانومم برگشته ونشوزم باطل شد،والان نه ماهه که برگشتم واصلا پشیمون نیستم،خدا رو شکر میگذرونیم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

ششوهر دخترخالم میگه بیام دنبالت ببرمت بیرون ینی با اون یکی دختر خاله هام.... بعد میگه با شوهرت حرف بزنم بگم ما میخوایم بریم بیرون هیچکس هم خبر نداره تو بیا و زنت رو بردار ببر..  میگه هرچی هم بشه پای من... میگه میدونم خانوادت منو نابود میکنن ولی همینکه شما کنار هم باشین بسه برام. ولی من میترسم بابام سکته کنه

ببین کلا میگم ناشره باشی،میتونه سالها طلاقت نده وخودشم زن بگیره

اصلا کاری ندارم بخوای برگردی یانه،ولی حتما براش اظهارنامه بفرست که بعداً بتونی بااستناد به اون جلوی حکم ازدواجش رو بگیری،حتما حتما این کارو بکن

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
کاش جرأت رفتن داشتم... بخاطر همین بدبختی زده به سرم میگم شوهرم بیاد بدزده ببره.... که نه خانواده ی ا ...

اگر صلاح کارت در این میبینی انجام بده،شوهرت هست بر هم حلال هستید هرجا باهم برید ایرادی نیست،فقط تا دیر نشده بینتون فاصله زیادی نیوفتاده کاری انجام بده برای آشتی و خودت و همسرت،الان الویت تو باید همسرت بشه نه خانواده بعد ازدواج اول همسر بعد خانواده الویت هستند

خانوادتم دوست دارن ونکرانتن،اما اشتباه فک میکنن،درست مثل خانواده من،اگه من به حرف خانوادم گوش نکرده بودم،ناشزه نمی‌شدم وزودتربرمیگشتم به زندگیم

الان که خانوادم میگن باشوهرت خوب باش وفلان،به حرفشون گوش میدم

یه چیزی بگم؟؟؟؟ازبس خودمون برای مبرا کردن خودمون،ازشوهرامون غول ساختیم اونارو هم ترسوندیم

ببین کلا میگم ناشره باشی،میتونه سالها طلاقت نده وخودشم زن بگیره اصلا کاری ندارم بخوای برگردی یانه،و ...

حتما باید کتبی نوشته بشه؟؟؟؟ پ چرا وکیلم حرفی نزد... وکیلم همش بهم گف من تو دادگاه گفتم که تو میخوای برگردی ولی شوهرت دنبالت نمیاد. ینی فقط لفظا گفته... اظهارنامه چیزی ننوشته

خانوادتم دوست دارن ونکرانتن،اما اشتباه فک میکنن،درست مثل خانواده من،اگه من به حرف خانوادم گوش نکرده ...

من حکم اومد برام که باید برگردی دیگه مهلت هم دادن ولی نرفتم... ناشزه شدم دیگه الان

راستش به نظرم این کارو نکن،شوهردخترخالت نمیدونم فامیل یاغریبه،اما دلسوزتو نیست،من جای توباشم،هرجوری هست اول برای شوهرم اظهارنامه میفرستادم،بعد کم کم دلش رو بدست میاوردم،بعدهم رک و پوست کنده باخانوادم حرف میزدم،اینماری که تومیخوای انجام بدی،حماقت

حتما باید کتبی نوشته بشه؟؟؟؟ پ چرا وکیلم حرفی نزد... وکیلم همش بهم گف من تو دادگاه گفتم که تو میخوای ...

اطهارنامه یه مدرک قانونی،توحتما انجام بده

بزرگ های اونا اومدن ولی راشون ندادیم😭😭😭😭دیگه نمیان... حالا باید سمت من یه کاری کنه که اونم از ترس بابام اینا هیچکس جرات نداره تکون بخوره. میگن اصن تو برگردی مارو زیر پای خانواده شوهرت له کردی نابودمون میکنی اگه برگردی.... ینی فقط رو کم کنی شده داستان من