2777
2789
عنوان

دزدی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3279 بازدید | 150 پست

راستی اگه درهرصورت برگشتی به زنذگیت،حتماحتما شوهرت رو مجبورکن،بره اجرای احکام وبگاه که برگشتی وناشزه ات رو باطل کنه

تحت هیچ شرایطی هم حتی یه سکه ازمعریه ات رو نبخش

ببخش مهریه به معنای طلاق،به خداوندی خدا قسم

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
راستش به نظرم این کارو نکن،شوهردخترخالت نمیدونم فامیل یاغریبه،اما دلسوزتو نیست،من جای توباشم،هرجوری ...

دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط.... رد دادم... کاش فقط یه بزرگتر با من هم عقیدع بود و پشتم وایمیساد راه نشونم میداد...... نه راه جدایی

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگ های اونا اومدن ولی راشون ندادیم😭😭😭😭دیگه نمیان... حالا باید سمت من یه کاری کنه که اونم از تر ...

بله دیگه همش میشه رو کم کنی

اصلا من میگم کسی که قصدش صددرصد طلاق،باید برای قهربره خونه پدر،طلاق لوس بازی نمیشناسه

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط.... رد دادم... کاش فقط یه بزرگتر با من هم عقیدع بود و پشتم وایمیساد راه ...

ببین یه مدت،غذا کم بخور،خودتو افسرده نشون بده،یه کاری که دل پدرت به رحم بیاد

بزنگ شوهرت باهاش بحرف بگو پشیمونی. توکه آنقدر دوستش داری چرا این همه کار علیه اش انجام دادی

خریت... عصبانیت.... و تأثیر حرفای دوروبرم.... یه ماه اول همه عین چی کنارم بودن یهو همه رفتن دیدم چه خاکی تو سرم ریختم. انگار خواب بودم انگار مسابقه بود که باید برنده میشدم تو این مسابقه.... نفهمیدم دارم با زندگیم بازی میکنم... نفهمیدم دارم ریشه ی شوهرم رو میزنم.... بقیع هم خوشحال بودن میگفتن بهترین کارو کردی که زدی بیرون ولی من دارم میمیرم از دوریش.... دوروز پیش بعد هشت ماه از جلو مغازش رد شدم تو ماشین انقد زجه زدم انقد حالم بد شد رفتم بیمارستان..... البته بابام اینا نفهمیدن. چون با دختر خالم بودم

نه بابا انقد هم دیگه هیولا نیس. ادم بداخلاقی هست ولی نه دراین حد که بخواد به کسی ضرر برسونه یا کسی ر ...

خانم گوشی تلفنت رو بردار به شوهرت زنگ بزن. بگو بیاد پیشت باهم حرف بزنین. 

شما مگه عقل نداری خودت که عقل و اختیارت رو دادی دست بقیه؟ 

بهش بگو جفتمون اشتباه کردیم ولی من شنیدم گفتی دوستم داری منم دوستت دارم. بیا برگردیم به گذشته و همه چی رو فراموش کنیم. نه تو شرط بزار نه من شرط میزارم 

سلام من هر دو تا تاپیکات رو خوندم به نظرم همون قانونی جلو برو باید از اول این کار رو شروع نمیکردی ولی الانم اگه بخوای التماس کنی نرفتن بهتره چون دیگه مثل قبل نمیشه

منو. تنها نمیزارن هیجا برم.... اجازه بیرون رفتن هم ندارم.....دلم میخواد خودم یه تقشه ای بریزم که در ...

اجازه میخواد؟ در خونتون قفله؟ درو بشکن و برو. 

خانم شما ترسویی و بی جربزه. خیلیم ترسویی. 

جنم نداری حتی بپذیری که با اختیار رفتی پیش شوهرت. بیچاره شوهرت

والا ارزش نداره بخاطر شما خودشو بندازه تو دردسر. اخرش دستشو میزاری تو پوست گردو

تو انگار اصلا از خودت اختیار نداری این دیگه چه وضعشه برو با شوهرت حرف بزن دیگه خانوادتم فوقش چن وقت ...

کاش فقط قهر بود بخدا راضی ام... از اینکه اتفاقی واسه بابام بیافته میترسم.... همش میگه تو برگردی من خودمو تو حیاط خونه چال میکنم 😭😭😭من با شنیدن این حرفا چه جوری رفتار کنم.... منو گذشتن بین خودشون و شوهرم.... بخدا نمیتونم تصمیم بگیرم. بخاطر این رفتاراشون