2777
2789
عنوان

دزدی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3279 بازدید | 150 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مغازش بسته بود.... ارع خیلی میترسم... خیییییلیی. ارامش ندارم.... هنگم هنگ

هنگ هم نیستی. من مثل شما زیاد دیدم. میدونی کار درست چیه. منتها نمیخوای مسءولیت کاری که انجام میدی رو بپذیری. بقیه جات تصمیم بگیرن راحتتری چون اخرش میگی اونا کردن

اجازه میخواد؟ در خونتون قفله؟ درو بشکن و برو.  خانم شما ترسویی و بی جربزه. خیلیم ترسویی.  ...

روزی هزار بار این حرفو به خودم میگم... از خودم متنفرم😭😭😭😭

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
یعنی راهه دور ازدواج کردی شوهرت تهران شما یک شهر دیگه بودین؟چرا باهاش تمتس نمیگیری 

ن بابام هم تهران خونه داره هم اردبیل.... خونه ی خودم با خونهی بابام که تهرانه دوسه تا در فاصله داره.... بابام واسه اینکه کلا من نبینمشون منو برد اردبیل

هنگ هم نیستی. من مثل شما زیاد دیدم. میدونی کار درست چیه. منتها نمیخوای مسءولیت کاری که انجام میدی رو ...

اان پیشم بودی یدونه میخوابوندی تو گوشم نه😔

من با  شوهرم خوب نیستم 

دقیقا مث شما هم هستم همش تنهام 

فقط میخوام  شوهرم درکم کنه توجه و محبت میخوام 

امروز تصمیم گرفتم طلاق بگیرم 

خانوادم میگن طلاق بگیر 

فقط از این وابستگی میترسم 

الان که تاپیک شما رو دیدم 

یکم آروم شدم میدونم خیلی سخته جدایی

دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم 
من با  شوهرم خوب نیستم  دقیقا مث شما هم هستم همش تنهام  فقط میخوام  شوهرم درکم ...

ببین اصلا اصلا اصلا از جات تکون نخور حتی اگه فقط یه درصد شوهرتو دویت داری.... سعی کن راه درست شدنشو پیدا کنی نه اینکه طلاق بگیری که همه چی بهم میخوره...... جدایی عین مردنه قسمت میدم هیجا نرو

ببین اصلا اصلا اصلا از جات تکون نخور حتی اگه فقط یه درصد شوهرتو دویت داری.... سعی کن راه درست شدنشو ...

موقعی که خواستگارم بود من گفتم از آینده میترسم مادرم گفت بگیریش 

حالا که ازدواج کردم میگه طلاق بگیر 

من خیلی وابسته ام به شوهرم 

یه روز حتی نمیتونم خونه مادرم بشینم 

ولی از این وضعیت  هم خسته شدم 

نه راه پس دارم نه راه پیش 

موندم تو بلاتکلیفی 

شوهرم منم از اون مغروراستا

دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم 
خریت... عصبانیت.... و تأثیر حرفای دوروبرم.... یه ماه اول همه عین چی کنارم بودن یهو همه رفتن دیدم چه ...

یعنی چی واقعا.از همه چی میترسی.خب برو پیش شوهرت برو تو بغلش تو مغازس زاز زار گریه کن.یعنی چی میگی میترسم بابام سکته کنه.خودتو پیش شوهرت لوس کن.مظلوم بازی درار‌خودت میگی تا حالا حرف ناروا بهت نزده اونوقت چسبیدی به خونه بابات که میگی عین جهنمه.همسرته اون اولویتت هست نه خانوادت که دارت زجر کشت میکنن.وقتی با همسرت حرف زدی و شیرین کردی خودتو پیشش بگو بیا دنبالم اینجوری بهتره .پدرم اجازه نمیده با پای خودم برگردم تو بیای دنبالم دیگه حله من بی شرط و شروط برمیگردم و اجازه دخالت بابامو نمیدم و اینکه شنیدم گفتی دوسم داری

اان پیشم بودی یدونه میخوابوندی تو گوشم نه😔

والا یکی باید شما رو متوجه کنه. ببخشید من نمیخواستم همچین حسی داشته باشی. 

نمیدونم ایا واقعا سوهرت لیاقت همچین رفتاری از سمت شما رو داره یا نه. ولی هیچی زندگیت دست خودت نیست.