2777
2789
عنوان

دزدی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3279 بازدید | 150 پست
موقعی که خواستگارم بود من گفتم از آینده میترسم مادرم گفت بگیریش  حالا که ازدواج کردم میگه طلاق ...

کم کم تو تی نی سایت، شاخ درمیارم من. 

خواهر گلم برو مشاوره، با شوهرت منطقی حرف بزن. زندگی الکی نیست بخدا

کم کم تو تی نی سایت، شاخ درمیارم من.  خواهر گلم برو مشاوره، با شوهرت منطقی حرف بزن. زندگی الکی ...

اصلا حرف نمیزنه 

میگ حوصله ندارم 

میدونی مشکل از خودم هم هست راستش من اصلا بلد نیستم خوب حرف بزنم اصلا نمیتونم خوب منظورمو برسونم 

دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا حرف نمیزنه  میگ حوصله ندارم  میدونی مشکل از خودم هم هست راستش من اصلا بلد نیستم خوب ...

اشکال نداره. شما برو پیش مشاور. اون بهت رهکار میده. مراکز بهزیستی همشون مشاور دارن. شماره 1480 هم هست. مهارت های ارتباطی رو یادمیگیری. 

اگر دیدی اونوقت به هیچ نتیجه ای نرسیدی اونوقت به جدایی فکر کن. 

یعنی چی خاطری یه عمر پشیمونی بکشی حتی بعد طلاق هم یه زندگی خوب نداری چون هم حصرت داری جات باشم یه پیام به شوهرم میدم میگم بیا دنبالم دلم برات تنگ شده تو چی؟؟اومد میرم خونم والا وقتی پشیمونم چرا طلاق بگیرم 

ته تغاری بابا😎🤟
دعوا کردم با شوهرم برای اولین بار منو اورد خونه بابام گذاشت و رفت... منم انقد داغ و عصبانی بودم فردا ...

اتفاقا خوشحال باش 

کسی ک اینکارو شنیده سرد شده پس بدون ک نقشه ایی توسرش پرورش میده 

کاربرخاموش بودم  ...........یهوروشن شدم                                              ↖↯↯سعــــی نکــــــن مـــــــــنو دور بزنی…خیــــــــــــلی ها پیش ✘مـــــــــــن✘دوره دیـــــدن..↯↯⇧⇩...........بلع اینجوریاس🤘↙↯↯گــفتم درجــریان باشــی..!!✘✘✘کاربری دونفرس
یه فکری توسرم هست باید همونو انجام بدم.با شوهر دختر خالم رفیقه.... همش میگه بزار به شوهرت بگم بیاد خ ...

اره خوبه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه فکری توسرم هست باید همونو انجام بدم.با شوهر دختر خالم رفیقه.... همش میگه بزار به شوهرت بگم بیاد خ ...

بهترین فکره برو باهاش حرف بزن پشیمون نمیشی خواهرم به خاطر اعتیاد شوهرش اومد خونه بابام قهر 

دادگاه و شکایت و وکیل و غیره رو بابام متقبل شد 

ولی نتونست دست از سه تا بچه های بکشه اولش هرکسی میومد دنبالش تا بره سر خونه زندگیش می‌گفت نههههه 

آخرش بیصدا بدون اینکه مامان و بابام بفهمن بعد هفت ماه با شوهرش فرار میکنه😃 

راستش اولاش ازش ناراحت بودیم حتی ما خواهرا باهاش سه چهار ماهی کات کردیم ولی الان شوهرش ترک کرده وخدارو شکر دوساله پاک پاک 

بابام میگه خدارو شکر طلاق نگرفتی وگرنه بچه ها آواره میشدن😁😁😁😁

چرا هیچکس نیس؟  اسی کجا رف

اسی اینجا بدبخت و درمونده افتاده نمیدونه چیکار کنه.... با وکیلم حرف زدم. گف بزار خودم باهاش حرف بزنم بهش بگم بیا یه جا خاخومت هم بیاد یه قرار یواشکی بزاریم دوتایی حرفاتون رو بزنین. ولی زنگ زد شوهرم رد تماس داد بهش.... وکیلمم میگه اون دیگه نمیخوادت. نمیخواد زندگی کنه باهات. چرا نمیخوای قبول کنی.گف تو بخوای پیام بدی بهش اونو برات مدرک میکنه و نه دنبالت میاد نه طلاقت میده و زحرت میده. چون دادگاه بفهمه دلت به زندگیت حکم طلاق نمیده شوهرتم دنبالت نمیاد اونوقت باید ذره ذزه جون بدی.... دیگه به ته خط رسیدم..... شوهرم منو نمیخواد. منم دست و پای الکی میزنم. برمم پیشش پرتم میکنه باز بیرون... ولی بدون اونم نمیتونم زندگی کنم.... بد زده به سرم تموم کنم این نفسارو😭😭 

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
جا داره از امضات تشکر کنم حالم بد بود امضات یه دلگرمی شد برام:)

واقعا!

الانم من باید ازت تشکر کنم ک با یه نوشته تونستم یه دلگرمی 

بهت بدم، امیدوارم هرچی ناراحتت کردع بره به جاش شادی بیاد خواهر

💛💫

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی