2777
2789
عنوان

نیاز دارم فقط بگم حرفای دلمو ...

176 بازدید | 23 پست

شما هم بگید اگه دلتون خواست اگه مث من کسی و ندارید درد و دل کنید ...

یه سال و نیمه عقدم ، از همسرم و خانوادم دورم و تهران دانشجوام ، مادر و پدرم مث یه اضافه باهام رفتار میکنن و میگن زودتر برو سر خونه ات جایی برای رفتن ندارم و مجبورم خوابگاه بمونم

نمیتونم برم سر خونه زندگی خودم تا زمین لعنتی مون فروش بره و بتونیم خونه بگیریم ، بازار ملک کساده هر کاری می کنیم هر چی نذر میکنم نمیشه که نمیشه

دانشگاه هم اوج فشار کار و درس و ...

دیه خسته شدم چرا خدا یه نگاهی بهم نمیندازه چرا فراموشمون کرده ...

منم خیلی دلم پره 

شوهرم درکم نمیکنه 

دخترم امتحانش رو نیاز به تلاش آورده 

خودمم باردارم دیگه کم آوردم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دلم پره  شوهرم درکم نمیکنه  دخترم امتحانش رو نیاز به تلاش آورده  خودمم با ...

چند ماهته عزیز دلم ؟ دخترت ابتدایی عه ؟

میتونی با شوهرت صحبت کنی ؟ منطقی هست ؟

حتما حکمتی توشه توکل کن به خدا 

قربون خدا برم چی میشد کاری میکرد شوهرم یکم درکم میکرد

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
منم خیلی دلم پره  شوهرم درکم نمیکنه  دخترم امتحانش رو نیاز به تلاش آورده  خودمم با ...

امضات 👌

منم همیشه رژم خودم پاک میکنم ولی ریملم خودش پاک میشه 💔🚶🏻‍♀️:!

تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️
چند ماهته عزیز دلم ؟ دخترت ابتدایی عه ؟ میتونی با شوهرت صحبت کنی ؟ منطقی هست ؟

امروز رفتم۳۷هفته اصلا شوق و ذوقی ندارم 

دخترم سوم ابتداییه 

آره میتونم صحبت کنم ولی نمیدونم چی بگم از کجا شروع کنم

قربون خدا برم چی میشد کاری میکرد شوهرم یکم درکم میکرد

منم نابووودم یه بچه کوچیک دارم و بار دارم و ویار شدییییید نه چیزی میتونم بخورم نه کاری بکنم شوهرمم که هییییچ تازه از کثیفی خونه گلگی میکنه 

ایشالا درکت کنه🥺🤲

مرسی گلم

منم نابووودم یه بچه کوچیک دارم و بار دارم و ویار شدییییید نه چیزی میتونم بخورم نه کاری بکنم شوهرمم ک ...

من با اینکه باردارم خونم همیشه تمیزه و غذام آمادس

دوتا دختر دبستانی دارم به اونا میرسم ولی درک نمیکنه

امروز رفتم۳۷هفته اصلا شوق و ذوقی ندارم  دخترم سوم ابتداییه  آره میتونم صحبت کنم ولی نمید ...

وقتی که حوصله داره ، سرحاله بهش بگو میشه بشینیم صحبت کنیم ، هر چی به زبونت میاد بگو راحت حرفتو بزن 

ادم با شوهرش راحت نباشه با کی راحت باشه