2777
2789
عنوان

نیاز دارم فقط بگم حرفای دلمو ...

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست
آفرین بهت من که از ضعف زیااااد همش یه گوشه افتادم  واقعا کم آوردم

روزای آخره اصلا نمیگذره

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نابووودم یه بچه کوچیک دارم و بار دارم و ویار شدییییید نه چیزی میتونم بخورم نه کاری بکنم شوهرمم ک ...

بمیرم 🥺

منم وختایی که پری میشم خیلی خیلی درد دارم روز اول اصن نمیتونم تکون بخورم ولی شوهر خرم نمی‌فهمه که هیچی بیشتر هم گیر میده 

والا داداش من زن هم نداره پری میشدم هم بش نمی‌گفتم ولی خودش میفهمید بیچاره قرص هم میاورد برام😿

تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️
وقتی که حوصله داره ، سرحاله بهش بگو میشه بشینیم صحبت کنیم ، هر چی به زبونت میاد بگو راحت حرفتو بزن&n ...

دِ اگه اینو شوهر جماعت میفهمید روز ما این نبود که😑😒

دِ اگه اینو شوهر جماعت میفهمید روز ما این نبود که😑😒

اوهوم

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.
بمیرم 🥺 منم وختایی که پری میشم خیلی خیلی درد دارم روز اول اصن نمیتونم تکون بخورم ولی شوهر خرم نمی‌ ...

کاریش نمیشه کرد آجی بعضی وقتا میگم مردا هم گناه دارن شرایط اقتصادی خیلییی بده خداییش خیلی اذیت میشن 

کاریش نمیشه کرد آجی بعضی وقتا میگم مردا هم گناه دارن شرایط اقتصادی خیلییی بده خداییش خیلی اذیت میشن& ...

ولی میتونن مارو اذیت نکنن:)