2777
2789
عنوان

بگین با خواهرشوهرم چه کنم.؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 32 پست
شوهرت کیک سفارش داده و برای بچه خواهرش هدیه خریده ؟

نه اونجوری که میترکیدم😂😂😂

منظورم اینه همه کار های تولد رو داشته میکرده که مهمون دعوت کنه ...دوستاشو.. مادر شوهرم جلوشو گرفته اونم دعوا کرده و زنگ زده به شوهرم که صوبت کنه با مادرشوهرم..یعنی اصلا براش مهم نیست که برادرم از دنیا. رفته.

تازه برادرم پسرخاله خودش هم میشه مادر شوهرم خالمه..اصن جشن تولدشون بدون بزن و بکوب نیست..باند داشته کرایه میکرده

نه اونجوری که میترکیدم😂😂😂 منظورم اینه همه کار های تولد رو داشته میکرده که مهمون دعوت کنه ...دوست ...

خب پس اگه بزن برقص میخواسته بکنه بی احترامی بوده

تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بزن و برقص بی احترامی محسوب نمیشه؟  دوست هاشو دعوت کرده و باند داشته سفارش می‌داده که مادر ...

چند ماهه برادرتون فوت شدن ؟ اگر بعد ازچهل روز باشه ایرادی نداره .....مگه خونه شما پیش مادرشوهر هست که صدای آهنگ اونها را بشنوی ؟ 

اون خانم زندگیش از هم پاشیده ولی حق نداره برای بچه اش تولد بگیره ؟ 

من کاملا میفهمم عزیز از دست دادن یعنی چی ،خودم پدر و مادرمو از دست دادم ولی به دختر خاله ام اجازه دادیم دو ماه بعد از فوت مادرم عروسی بگیره و بزنن و برقصن...... احترام به این چیزا نیست ، آدم تا زنده است باید بهش احترام گذاشت نه وقتی مرد بخوایم زندگی طبیعی را تعطیل کنیم 

نه اونجوری که میترکیدم😂😂😂 منظورم اینه همه کار های تولد رو داشته میکرده که مهمون دعوت کنه ...دوست ...

من برات پایین تر نوشتم که طرز فکر من و فامیلم در مورد افراد فوت شده با شما متفاوته 

همیشه پسر،و عروس،مفت سالها خونه پدرشوهر،میشینن زبونشونم درازه یکبارم دخترا😂

در یکی دو تاپیک دیگه هم این مساله رو دیدم که عروس از اینکه پدر شوهر از دخترش حمایت مالی بکنه در حالی که خودشون از این حمایت کاملا برخوردار هستند از جانب پدر شوهر الم شنگه به پا کردند. یه کاربری شوهرش رو فرستاده بود دعوا که خواهرش رو که در مراحل طلاق بود نباید اجازه بدن در ساختمان پدر شوهر ساکن بشه ( خودشون هم یکی از واحدهای پدر شوهر زندگی می کردند) چون بچه ش شلوغ می کنه و ایشون آرامشش رو از دست می ده. بهش می گفتند که خب اینهمه سال شما مفت و راحت نشستید الان هم دخترش نیاز داره می گفت آسمون و ریسمون رو به هم می بافت که من آرامش ندارم. می گفتند خب دوست نداری از اونجا بلند شو باز هم زیر بار نمی رفت!!

اخه بزن و برقص بی احترامی محسوب نمیشه؟  دوست هاشو دعوت کرده و باند داشته سفارش می‌داده که مادر ...

خودتون می گید چند ماه پیش برادرتون به رحمت خدا رفته. دیگه نمیشه که بقیه زندگیشون رو تعطیل کنند. اون بچه هم حق داره که در این شرایط نابه سامان کمی شادی بخاطر تولدش داشته باشه

خوب عزیزم به نظر من این موضوع ریشه در فرهنگ غلط ما داره! چرا باید مرگ برادر شما مانع خوشحالی و شادی یکی دیگه باشه!؟ حالا به بهانه تولد پسرش خواسته جشنی بگیره یه کم روحیش عوض شه یا همیشه با بچش بد رفتاری میکنه خواسته تولدش براش جبران کنه 

بهتره خودمون رو مرکز عالم ندونیم اونا از ناراحتی شما که شادی نکردن ! هر کسی هر جور دوست داره زندگی کنه ! سرمونم‌تو زندگی خودمون باشه مشکلی پیش نمیاد به خدا! 

یعنی نباید برای بچش کیک و کادو میخرید؟ برای این کارم باید از بقیه اجازه بگیره؟ چه چیزا ادم اینجا میش ...

وا من چیکار دارم به بچش .اتفاقا من رابطم با بچش خیلی خوبه دفعه پیش رفتم خونشون براش اسباب بازی گرفتم.کادو که بیستا بگیره برای بچش کیکم صد تا ..من کاری ندارم که..میگم باند کرایه کرده و کیک گرفته برای مهمونی ..اونم در صورتی که برادرم پسرخاله خودش هم میشه..خالم( مادرشوهرم) گفته ناراحت میشم من نگیر اونم دعوا که نه میگیرم..بعدم دعوا و اینا زنگ زده به شوهرم که تو صحبت کن بزاره تولد بگیرم..چند تا از دوستاش هم فامیل میشن با من. 

تولد کوچیک برای دلخوشی بچه که گارد ندارم سمتش..

در یکی دو تاپیک دیگه هم این مساله رو دیدم که عروس از اینکه پدر شوهر از دخترش حمایت مالی بکنه در حالی ...

دقیقااااااااا خیلی عروسای بی،چشم و رو زیادن حق خودسونو که غریبن از،دختر خانواده بیشتر میدوننن البته تو پول پدر شوهر،غریبه نیستن تو کینه شتری خودشونو عروس میدونن اندازه موهای،سرم دیدممم عروسه سالها نشسته مفت خونه پدرشوهر،درصورتیکه شوهر،بازم کلی،خواهر یابرادر داره جا تشکر،زبونش،درازهه و فگر،میکنه اون برای،خودشه در صورتیکه پدر،شوهر لطف کرده....همون عروس دوزار،از،پدرش نمیگیره..پدرای،ایران تو حق دختراشون ظلم میکنند چرا پسر،از،مال پدر،استفاده کنه تا زنندس،دختر،نه چه فرق داره همه بچه هاشن ـنیگن داماد غریبس،دنبال پوله والا الان عروسا فکر میکنن تمام دارایی پدرشوهر،برلی،خودشونه بچه های،دیگه مخصوصا دختر،بمیرنـ😂😂پدر،عادل بین دختر پسر،فرق نمیزاره الان زنا همه شاغلن دوران قدیم و قجر ا نیس،مردو زن یکین

خوب عزیزم به نظر من این موضوع ریشه در فرهنگ غلط ما داره! چرا باید مرگ برادر شما مانع خوشحالی و شادی ...

آره درسته.. مادرشوهرم خالمم میشه..اونم ناراحت شده بود که تولد بگیره برا بچش منم بخاطر همون گفتم...آره والا تازه اگرم می‌گرفت من نمی‌رفتم که.. حالا حال خودمم خیلی اوکی نیست خیلی زود رنج شدم ..چون اصرار داشت و زنگ زد به شوهرم من حساس شدم..الان داداشم و شوهرم از بچگی تو یه رشته و مدرسه بودن عین داداش بودن باهم.پسرخاله هم هستن.

شوهرم چون ناراحت شده بود به من گفت منم خیلی ناراحت شدم..یعنی شما میگی بی‌مورد بوده درسته؟❤

خب پس اگه بزن برقص میخواسته بکنه بی احترامی بوده

حالا خواهر  میگی لازمه حتما ناراحتیم نشون بدم؟ چون شوهرم گفت اصلا اصلا به مامانم نگم که خواهرشوهرم(دخترخالم) میخواسته تولد بگیره.. خودم الان ناراحتم و نمیدونم چیکار کنم..بعضی وقتا با خودم میگم ولش کن ولی باز عصبی میشم حرص میخورم😂😂

حالا خواهر  میگی لازمه حتما ناراحتیم نشون بدم؟ چون شوهرم گفت اصلا اصلا به مامانم نگم که خواهرشو ...

یکبار،بگو غیر مستقیمممـ.ــ..داداش،من حرمت داست مخصوصا خالتونهههه..غریبه بودنه

آره درسته.. مادرشوهرم خالمم میشه..اونم ناراحت شده بود که تولد بگیره برا بچش منم بخاطر همون گفتم...آر ...

اره من شما رو درک میکنم و اینکه میگی فامیل هستن خونواده شوهرت درسته شاید فکر میکردی نباید تولد بگیره ولی به اینا فکر نکن کلا آدم هر چی از بقیه انتظار کم تریداشته باشه خودش کم تر اذیت میشه !  به اون بنده خدام حق بده هیچ وقت حوصله بچش نداره حالا خواسته براش تولد بگیره شاید جور دیگه بلد نیست دل بچش به دست بیاره ! یا شاید کسیو جز برادرش نداره که زنگ بزنه با مادرش حرف بزنه  به نظرم قصدی از زنگ زدن به شوهر شما رو نداشته که مثلا شما ناراحت شی یا .... 

شما سعی کن بگزری! برای آرامش خودت عزیزم به اندازه کافی شماام اران حالت اوکی نیست این موضوع بد ترش نکنه 

اره من شما رو درک میکنم و اینکه میگی فامیل هستن خونواده شوهرت درسته شاید فکر میکردی نباید تولد بگیره ...

اره راست میگی..خب میدونی خواهرشوهر هر کاری میکنه آدم حس میکنه با منظور بوده😂

منم تردید داشتم گفتم اینجا مطرح کنم ببینم نظر بقیه چیه چون نمیتونم به مامان و خواهر خودم بگم

یکبار،بگو غیر مستقیمممـ.ــ..داداش،من حرمت داست مخصوصا خالتونهههه..غریبه بودنه

چون میدونی خوده خالم طرف منه اصن برا همین دعوا شده 

خواهرشوهرممو چی بگم؟