2777
2789
اصلا فردا که اختلاف ایجاد بشه چون این دیدگاه را داره دنبالت نمیاد وتلاش نمی کنه که برگردی نسبت به او ...

بیچاره خانوما قدیم چطور این اخلاقا رو تحمل میکردن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

ن گفتم فدای سرت؟ ینی خانوادتون از من مهم تره براتون؟گفت بله

خب این سوال که اصلا درست نبوده اونم تو این تایم و حتی تو تایم های بعدی هم درست نیست

ولی این اقا مناسب نیست نمیدونم با خودته

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ایناییه ک انگار زن حرف بزنه میگه زبون درازهمشم میگه من از زبون درازی بدم میاد خب ینی چی

یعنی هر چی میگم بگوو چشممم فقط چشمممم فهمیدییی ؟؟ چشممم من مرد سالارم

این زیادی بیشعوره.... میگن جلوی کسی که پا نداره تند راه نرو، جلوی کسی که بچه نداره قربون صدقه بچت نر ...

دقیقا

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

بیچاره خانوما قدیم چطور این اخلاقا رو تحمل میکردن

اتفاقا قدیم اینقدر طلاق راحت نبود وطلاف رابد می دونستند

احتمالا بااین طرز فکر ، معریه هم بگن کم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اجی بیا خودم میگیرمت (دخترمااا به شوخی) ولی دکمه اینو بزن

خیلی کلافم کرده

هر روز با این باید جنگ اعصاب داشته باشم

ببین اصلاً این موضوع اهمیتی نداره

چیزی که اهمیت داره اینه که این فرد اصلاً براش مهم نیست تو ناراحت بشی

و حتی به ناراحت شدنت کمکم میکنه و شاید لذتم میبره!

عزیزم همین الان بلاکش کن تا پشیمون نشدی

اتفاقا قدیم اینقدر طلاق راحت نبود وطلاف رابد می دونستند احتمالا بااین طرز فکر ، معریه هم بگن کم

ن اینکه مردا زیاد ناز نمیکشیدن و ..

حس کردم خانوادش ببخشی د ببخشید زگیلن

من فقط یه صحبتی دارم کار به هیچی ندارم صحبتم یه چیز فقط همین و بس

مردی که روز های اول اشنایی بجای اینکه دل خانوم رو بدست بیاره با محبت رفتار کنه حمایت کنه جذب کنه اینجوری بی ملاحظه رفتار میکنه و خط و نشون میکشه مدام و میخواد میخ بکوبونه روز اول چطور میتونه ادامه مسیر های سخت زندگیت ملاحظه کنه؟؟

همین

ببین اصلاً این موضوع اهمیتی ندارهچیزی که اهمیت داره اینه که این فرد اصلاً براش مهم نیست تو ناراحت بش ...

اره مناسب هیچ دختری نیس

من فقط یه صحبتی دارم کار به هیچی ندارم صحبتم یه چیز فقط همین و بسمردی که روز های اول اشنایی بجای این ...

دقیقا همینه

من فقط یه صحبتی دارم کار به هیچی ندارم صحبتم یه چیز فقط همین و بسمردی که روز های اول اشنایی بجای این ...

این اقا بجایی اینکه با شما بیشتر اشنا بشه اخلاقاتون رو بفهمه حمایت کنه محبت کنه

با خانودشون بیشتر اشنات کنه حرفای قشنگ بزنه

اینقدر میتونی بی ملاحضه به فکر این باشه که میخمو بکوبم زن ایندم جایگاهشو بفهمه ؟نه دیگه این نشد نه دیگه اینجوری نمیشه