2777
2789
عنوان

ازش متنفررررم دلم میخاد آتیشش بزنم کثافط رو🤬🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 147 پست
با این ک طرف به بدترین وجه ممکن داره مجازات میشه ولی من واقعا روحم در عذابه همچنان اون به سزای اعم ...

قلبم درد گرفت خدایا😭

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
عزیزم شما باید با هوشمندی جلو میرفتییه دوربین رو میذاشتی تو اتاق(حتی دوربین گوشیت)، بعدش چند دقیقه ا ...

جایی که من باشم این کار رو نمیکنه که

اون موقع میدونست من نیستم چون داشتم جدا میشدم اینکار رو کرده بود و دفعه بعد هم بچه من خونشون بود الهی جز جیگر برنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا😭😭بیچاره بچه هاااااا دلم آتیش گرفتبی گناه ترین و مظلوم ترین موجودات دنیا بچه ها و حیوانات ه ...

بببین شاید این حرفم یه ذره ناراحتت کنه

ولی بعضیا گرایش شدیدی به کودکان دارند

مخصوصاً علاقه به خیلی ببخشید *آلت پسر بچهها خیلی فراگیره

وقتی هم این افراد حس کنن رفتارشون هیچ تبعاتی نداره خیلی راحت به بچهها تعرض میکنند

این افراد بسیار بیمارند و بیشتر از اینکه لایق تنفر باشند لایق ترحمند

چون نه برای خودشون آبرو گذاشتن نه شخصیت

انشالله از دستشون نجات پیدا کنید عزیزم

ولی شکر خدا در قبال اون سختی ها مهربون ترین همسر دنیا نصیبم شده و حس نیکنم پاداش تموم اون سختی هام ب ...

خدارو هزاران بار شکر همیشه خوش باشید برای ما هم دعا کن

بببین شاید این حرفم یه ذره ناراحتت کنهولی بعضیا گرایش شدیدی به کودکان دارندمخصوصاً علاقه به خیلی ببخ ...

ترحم؟؟؟ کاش خدا برشون داره از زمین

پدوفیل هستن دیگه

اون عنتر دقیقا خصوصیاتش مثل شوهرمه تمام رفتار هاش

یه روزی به همین زودی ها حالیش میکنم دنیا دست کیه

ان شاالله خدا نجاتت بده عزیز دلم شما هم با دل شکستت برای من دعا کن که مادر بشم 😭

از همین صاحب شب میخام سال بعد شب یلدا به فرشته کوچولوی سالم و ناز با لباس هندونه ای بغلت باشه عزیزم❤️

ترحم؟؟؟ کاش خدا برشون داره از زمین پدوفیل هستن دیگه اون عنتر دقیقا خصوصیاتش مثل شوهرمه تمام رفتار ها ...

برای خودت دردسر درست نکن

اون مارموزه میتونه از زیر کاراش در بره اما شاید تو نتونی

الان همه تمرکزت باید روی مراقبت و تربیت پسرت باشه

انتقام رو روزگار ازش خواهد گرفت

چون چنین افرادی هیچ وقت نمیتونن طعم یه زندگی نرمال را بچشن

برای خودت دردسر درست نکناون مارموزه میتونه از زیر کاراش در بره اما شاید تو نتونیالان همه تمرکزت باید ...

نمیتونم باید ازش زهر چشم بگیرم و کاری کنم آرامشش از بین بره و مضطرب بشه...کاری کنم میتونه با بچم نگاه کنه حتی

تهدیدش میکنم باید به کاری بکنم نمیشه اینجوری من دارم داغون میشم برای کنه مادر منطق وجود نداره دیگه😭

نمیتونم باید ازش زهر چشم بگیرم و کاری کنم آرامشش از بین بره و مضطرب بشه...کاری کنم میتونه با بچم نگا ...

عزیزم تو این شرایط حاد بهترین کاری که باید بکنی اینه که عاقل باشی

فقط پسرتو ازش دور نگهدار

صفحه اولو خوندم گریم گرفت خداااااااا خودت برس ب فریادش خودت کمکمون کن تورو ب هر چیزی و هرکسی برات عزیزه قلبممممم اتیش گرف😭

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

ببین هیچ کس به اندازه ی من درکت نمیکنه...همین که شوهر پشت ادم نباشه دردش از شکستن استخوان بدتره....

اینجور پیش بری دو از جون سکته میکنی...اینایی هم که میگن اروم باش حتی پدر و مادرامون تو موقعیت نیستن نمیدونن آدم چه زجری میکشه...

من یه راه بگم ولی خیلی مواظب باش.

آبها که از اسیاب افتاد میری خونه ی خواهرشوهر. هرکاری شده بکن تا پسره رو تنها گیر بیاری....شده چاقو بزاری زیر گلوش تهدیدش کن و بترسونش بگو یک بار دیگه پسرم بیاد بگه دست بهش زدی، شومبولت و میبرم میزارم کف دستت...کاری میکنم مراغای آسمون به حالت گریه کنن.از هیچی هم نمیترسم.

از اینم نترس که بره به شوهرت یا مادرش بگه

اگه رفت گفت بگو دروغ میگه...مگه نمیگید پسر من دروغگوه ، پسر شما هم دروغگوه