2777
2789
عنوان

بگین با خواهرشوهرم چه کنم.؟!

145 بازدید | 32 پست

سلام خواهرا واقعیتش یدونه خواهرشوهر دارم ۳۰ سالشه یه پسر ۶ ساله داره میخواد جدا بشه از شوهرش .

الان یکساله که خونه مادرشوهرمه با پسرش، هنوز طلاق نگرفته

کلا عصبیه .. با شوهرش از اول مشکل داشتن و الانم با مادرشوهرم مشکل داره.همشم سر اینه که پا میشه با دوستاش میره بیرون بدون هماهنگی با مادرشوهرم و شب میاد خونه تو کار خونه هم کمک نمیکنه کلا..پسرش رو هم مادرشوهرم تر و خشک میکنه یعنی تا حتی دستشویی بچشو نمی‌برد..

در کل خواستم بگم یکم عجیبه نسبت به بچه اش ..

من هیچ وقت ندیدم با بچش خوب و مهربون صحبت کنه حتی کار های مهد کودک بچه رو تشر میزد بهش که رنگ آمیزی کنه😐

حالا اینا به کنار خواستم بگم خیلی جوش بچه رو نمیزنه ..من چند ماه پیش یدونه داداشمو که جوون بود از دست دادم حال روحیم خیلی متعادل نیست .. دیروز زنگ زده به شوهرم گریه و زاری که من با مامان مشکل دارم و فلان..شوهرم زنگ زده به مادرش اونم گفته میخواسته تولد بگیره برای بچش منم گفتم زشته (حالا از یه سالگیش هر سال تولد گرفتن و پارسالم تولد گرفت منو دعوت نکرد چون داداشم مریض بود)

اینم داغ میکنه و دعوا و اینا ..خودش بدون اینکه بگه میره کیک سفارش میده و هدیه میگیره برا بچش ...

شوهرمم از دهنش پرید اینو جلوی من گفت .منم الان خیلی ناراحتم به نظرتون چیکار کنم که ناراحتیمو نشون بدم؟

ول کن عزیز من

خدا داداشتو بیامرزه

اونم حالش روبراه نیست دیگه

تولد هم چیزی نیست که بگی بی احترامی کرده و اینا 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

خب کیک و گل گرفته اشکالی،نداره  دیگه نمیتونی،بگی تولد بجش،براش،نگیره اگه مجلس،بزن برقص گزفته بود بده...خب،بچشه......بعد همچینم به بچش‌بی اهمیت نیس تولد میگیره

تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره عزیزم ،خداداداشت بیامرزه اونم فشارروشه بزاردل بچه ش حداقل شادبشه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

عزیزم خواهر شوهرت رودرک کن

اون فشار های عصبی زیادی رو تحمل میکنه

زندگیش خراب شده

اینو منی ک مطلقه ام درک میکنم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

محلش نده

ی دختره طلاق گرفت پسرشو انداخت گردن پدرمادرش

خونه شهر رو هم دو تا خواهر میشینن

پدرومادره اومدن روستا با نوه. همونجام مدرسه میره

یه خونه کاهگلی قدیمی داشتن یکم ابادش کردن نشستن

دخترا هم خدامیدونه چ غلطی میکنن

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
ول کن عزیز من خدا داداشتو بیامرزه اونم حالش روبراه نیست دیگه تولد هم چیزی نیست که بگی بی احترامی ...

اخه بزن و برقص بی احترامی محسوب نمیشه؟ 

دوست هاشو دعوت کرده و باند داشته سفارش می‌داده که مادرشوهرم جلوشو گرفته و دعوا شده شدید..اونم زنگ زده شوهرم که صحبت کنه با مامانش که بزارن بگیره

محلش نده ی دختره طلاق گرفت پسرشو انداخت گردن پدرمادرش خونه شهر رو هم دو تا خواهر میشینن پدرومادره ...

همیشه پسر،و عروس،مفت سالها خونه پدرشوهر،میشینن زبونشونم درازه یکبارم دخترا😂

تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭

خدا برادرتون رو رحمت کنه. جلوی شما که بزن و برقص نکرده. برای بچه ش یه کیک گرفته و کادوی تولد. طلاقش هم واقعیتش به شما مربوط نیست. لطفا دخالت نکنید همونطور که دوست ندارید بقیه در کار شما دخالت کنند.

به این فکر کن چه اون تولد بگیره چه نگیره تغییری در حال زندگی شما ایجاد نمیکنه برادر شما هم به دنیا برنمیگرده 

زندگی رو سخت نگیرین خوب و بد میگذره آخرش فقط حسرته 

زندگی خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای با دیگران بجنگی