2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

682 بازدید | 14 پست

بچه ها نوک سینه هام خیلی در میگیره وچاقویی بهم میخوره شدید تیزمیشن وحالم بد میشه ربطی به جنسیت می‌تونه داشته باشه ولی بعد ازاقدامم قرص اورژانسی خوردم اما اثر نکرد الان ۱هفته از پری میگذره می‌تونه عوارضی ص هاباشه؟!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قضیه قرصو از دکتر بپرس ولی تو را بهر چی و هر کی که اعتقاد داری جنسیت برات مهم نباشه.از خدا بخواه سال ...

ن والا خودمم فقط سالم بودن بچه و خودم برام مهمه اما کنجکاو شدم زودتر بدونم دخترم برادر میاد براش یا خواهر خودش میگه آجی آجی ۱سال و۸ماهشه

ن والا خودمم فقط سالم بودن بچه و خودم برام مهمه اما کنجکاو شدم زودتر بدونم دخترم برادر میاد براش یا ...

حرف مردم برات مهم نباشه من چوبشو خوردم که میگم از خدا فقط نی نی سالم بخواه گلم.

من علاوه بر قرص، رادیولوژی رفته بودم،، آب گرم سرعین وهزار تا کارای خطرناک هفت هفته فهمیدم باردارم،، ولی دکترم گف عب نداره

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
سینه هات اینجور نشد روزهای اول که خوردی؟ 

سینه ربطی به قرص نداره،، دردش از بارداریه،، و علایم اصلا ربطی به جنسیت نداره هرگز

عزیزم اگه جنسیت برات مهم بود باید قبل بارداری میرفتی دکتر تا برنامه بده بهت وکارای دیگه،، الان دیگه فقط باید به فکرسلامتیش باشی