2777
2789
عنوان

بیاید ب این سوال بولشت جواب بدید

14 بازدید | 9 پست

اگ توی موقعیتی باشید که: 

دختر دبیرستانی هستید و وارد رابطه با ی مردی شدید ک ده نه سال از شما بزرگتره ولی عاشق هم هستیدپسره اما از هر نظر عالیه چهره خونه شغل خونواده پرفکت.و ناگهان خونوادت درباره رابطت میفهمن و ب پسره میگن ک از زندگیت بره بیرون ولی پسره همه جور پات وایسه و بگ قصدش جدیه و میخواد باهات ازدواج کنه اما خونوادت میگن تا وقتی دانشگاه نری اجازه این کار و نداری ک این باعث میشه پسره مردد شه و بهت بگ ی سال و صبر کنید و صحبت نداشته باشید بعد ت با عصبانیت اون رابطه رو تموم کنی درحالی ک هنوز عاشقشی و زندگیت طوریه ک گاهی  مببینیش ب خاطر درسو و کلاس

چندماه بعد ولی 

ی پسری میاد ت زندگیت بدون اینک بخوای و پسر اشناهای پدرت باشع غد و خوشتیپ وجذاب باشه اتفافاتی بیفته ک بشه بشناسیش  بعد اون پسر با رفتاراش میفهمونه ک بهت علاقه داره و از یکی از اشناهاش میشنوی ک اولین دختری هستی ک این پسر باهاش صمیمیه

شما تو این موقعیت چیکا میکنید؟😑

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

پسره هم همسنته

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

درسمو میخونم 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسمو میخونم 

خو اگ بهت بگن ی کدوم و انتخاب کن 😑🤦🏻‍♀️

صبر میکنم پسر سومی هم بیاد بعد تصمیم میگیرم تا ۳ نشه بازی نشه

😂😂دانشگاه انشالله

شماره پولداره رو نداری؟☺

😂مخ نمیشه ولی 

خو اگ بهت بگن ی کدوم و انتخاب کن 😑🤦🏻‍♀️

حقیقتا تا دختر دبیرستانی بیشتر نخوندم

خیلی زوده واسه ازدواج و تعهد و این بدبختیا

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
حقیقتا تا دختر دبیرستانی بیشتر نخوندم خیلی زوده واسه ازدواج و تعهد و این بدبختیا

خو نخوندی دیگ و الا میگرفتی قضیه رو 😅