2821
2789
عنوان

گوشت خوک

| مشاهده متن کامل بحث + 48010 بازدید | 105 پست
تو غذای های دریایی فقط ماهی و میگو حلاله. جدیدا در مورد کوسه شبهه ایجاد شده و من شنیدم عده ای میگن حلاله هر چند حلالم باشه من بیزارم،کلا با جانداران ابزی ارتباط برقرار نمیکنم
خدایا مرسی که عشقمو بهم دادی💑👰❤
آخ آخ ازون برووووون. همیشه شبهای عید کباب ازون برون داشتیم
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺳﺎﺭا ﺟﻮﻥ ﺭاﺳﺖ ﻣﻴﮕﻴﺪ ﮔﻴﺎﻫﺨﻮاﺭﻱ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺭﻭﺵ اﺳﺖ ﺟﻠﺒﻚ ﻫﺎﻱ ﺩﺭﻳﺎﻳﻲ ﻣﺰﻩ ﻫﻤﺎﻥ ﻣﺎﻫﻲ ﺭا ﻣﻴﺪﻫﻨﺪ ﻛﺮﻩ اﻱ ﻫﺎ ﺟﺎﻱ ﺗﻨﻘﻼﺕ ﺑﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻴﺪﻫﻨﺪ ﻛﻠﻲ ﻫﻢ ﺧﺎﺻﻴﺖ ﺩاﺭﻩ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
موژانی خوب توی رساله نوشته حرامه دیگه مگه همه ایرانی ها یا ساکن ایران مسلمان هستن یا همه مسلمون ها به همه دستورات دین عمل میکنن ؟
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
آخه قبلنا هر چی حروم بود فروشش هم زندانی و جریمه داشت. جنوبیها به ماهی مرکب میگن خساک. دوپیازش میکنن محشره
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
میگو از اولش حلال بوده.. یه نوع ملخ دریاییه...
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ﻣﻦ ﺣﺎﻻ ﻣﺸﺮﻭﺏ و ﮔﻮﺷﺖ ﺧﻮﻙ ﺭا ﻗﺒﻮﻝ ﻟﺐ ﻧﻤﻴﺰﻧﻢ اﻣﺎ ﺩﺭﻣﻮﺭﺩ ﺩﺭﻳﺎ ﺷﻮﺧﻲ ﻧﺪاﺭﻡ. ﻛﺠﺎ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺣﺮاﻣﻪ ﺑﻪ هر ﺣﺎﻝ ﺩﺭ اﻳﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﺭاﺣﺘﻢ ,ﻓﺮﻗﻲ ﺑﻴﻦ ﻣﻴﮕﻮ و ﺧﺮﭼﻨﮓ ﻧﻴﺴﺖ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
مامان نایا همونجا که مشروب و خوک رو نوشته حرامه
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم