2821
2789
عنوان

گوشت خوک

| مشاهده متن کامل بحث + 47604 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همانطو که می دانید مسلمانان و یهودیان، گوشت خوک را برای خوردن حرام می دانند. طرفداران این ادیان برای حمایت از عقاید خود به بیماری‌هایی که خوک ناقل آنهاست، استدلال می‌کنند و آن را دلیل حرام بودن گوشت خوک می دانند. در قرن نوزدهم  عده ای علت حرام بودن گوش خوک را وجود انگلی به نام تریشین دانستند. یک علت عمومی برای ناپاک شمردن خوک در خاورمیانه این است که خوک‌ها همه‌ چیز خوارند و در رژیم غذایی آن‌ها تفاوتی میان گوشت و گیاه نیست و همه چیز را می خورند. علاقه به خوردن گوشت، آن‌ها را از گروه حیوانات اهلی که فقط گیاهان را می‌خورند (گاو، گوسفند، بز و غیره)، جدا می‌کند. ماروین هریس بزرگ هم این نظریه را مطرح کرد که آب و هوا و وضعیت اقتصادی خاورمیانه مناسب پرورش خوک نیست. مثلاً خوکها نسبت به سایر جانوران، نیاز به آب بیشتری برای خنک نگاه داشتن خود دارند. همچنین خوک‌ها به جای چرا کردن، غذاهایی می‌خورند که مشابه با غذای انسان است و به غذای انسانها ضربه می زنند (مثل حبوبات و غلات)، بنابراین پرورش خوک در خاورمیانه تجربه‌ای بیهوده است و همواره با شکست روبرو شده است

https://elsen.ir/

بین  ۳ چیز بهت بگم خارجی ها که از ما پیشرفته ترن چیزی که به ضررشون باشه نمیخورن حتا چینی ها که مارمولک میخرن 

دوما همون طور که گفتی خوک همه چیز میخره حتا مدفوع 

گوشت همنوعش ولی با خودت فکر کن کسایی که خوک پرورش میدن در کشور های خارجی میزارند خوک این چیزارو بخره 

سومن این خوک بد بختو من شخصا تو خارج از کشور دیم 

همین جوری نمیندازن وسط بخرنش این خوکو انقدر کباب میکنن با آتش که رنگش طلایی میشه رنگ مواد مذابی که از آتش فشان میزنه بیرون میشه دیگه میکروبی تو اون گوشت میمونه؟

بعدن پوستشو میکنن که مثل اسفنجه  

پس اینا که فقط تو عمرشون خوک خوردن الان چی شدن؟ زامبی شدن حتما!! والا هر کدوماشونم ۱۰۰ سال عمر میکنن ...

واقعا برات متاسفم که اینقدر غرب زده ای و همچین چیز کثافتی رو میخوری

منبعش کو حالا ؟ یعنی اروپایی ها و امریکایی ها انقدر احمقند اینا رو بدونن و بازم‌گوشت خوک بخورن؟ بسیا ...

شما انگار فقط به شکمت فک میکنی هرچی خوشمزه باشه میخوری ثابت شده که گوشت خوک بیشترین انگل و بین جانورا داره 

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼

اه حال بهم زنای چندش فک کنم اروپاییا عن هم بخورم میگین اع چه پرخاصیته پس چون اونامیخورن مام بخوریم 😒 

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
منبعش کو حالا ؟ یعنی اروپایی ها و امریکایی ها انقدر احمقند اینا رو بدونن و بازم‌گوشت خوک بخورن؟ بسیا ...

دقیقا شما رو می گفتیم ،  این حرف کاملا درسته ، خوک از نظر ژنتیکی خیلی به انسان شبیه هست ،به همين خاطر روی پوست بدن خوک خالکوبی میکنن ،و اینکه خوک مدفوع خودش رو می خوره و ...... راحت میتونی توی کتاب ها و اینترنت به هر زبون زنده ای که دلت بخواد پیدا کنی. داخل چین  ، توی شرکت ها ،راس ساعت ۱ ظهر ،به همه غذا میدن( توی شرکت های تجاری و بیزینس ها، به همه گوشت خوک میدن ،به جز یه نفر  ، که به اون مرغ میدن ، که به عنوان بدشانس میشناسنش، یعنی کسی که بهش گوشت خوک ندن بدشانس بود ، داییم که چین بود قبلا ،میگفت که مدتی که اونجا بودن به من هر روز گوشت خوک میدادن ،اما من با کسی که مرغ داشت عوض می کردم ، هر زوز به یکی مرغ میدادن و من غذای خوک که چندشم می شد ازش رو میدادم به اونها ،بهم مرغ میدادن، بعد از ۱۴ روز که می خواستم برم ،اون موقع بهشون علتش رو گفتم ( چند تا از مواردی که اینجا گفته شده ) سال بعد که رفتم ،توی اون شرکته نصف غذا ها ، خوک بود ،نصفشون مرغ ، این حرف ها کاملا درسته ، 

بین  ۳ چیز بهت بگم خارجی ها که از ما پیشرفته ترن چیزی که به ضررشون باشه نمیخورن حتا چینی ها که ...

اتفاقا توی چین پوستش رو هم میخورن ، مبحث رو نپیچونید ،اصلش اینه که دی ان ای خوک به انسان خیلی شبیه ، 

لیلا جان مگه از مضرات مواد مخدر و الکل نمیدنیم که ....

یه سوال چرا اون اوایل هیچکدومتون ریپ نمیزدین اسم طرفو میگفتین😂

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792