2821
2789
عنوان

گوشت خوک

| مشاهده متن کامل بحث + 47625 بازدید | 105 پست
خرچنگو کوسه رو میدونم حرامه ...
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کمی قران بخونین و درش تامل کنین خدا به خاطر ناقه بر یک قوم اذاب الهی رو نازل کرد یا به خاطر صید ماهی هایی که در یک روز از هفته صیدشون ممنوع بود این داستان ها رو خدا واسه کشک که تو قران نیاورده از شماها بعیده
سرنوشت از دست تو
موژان جون گوشت ماهی مرکب ، خرچنگ ، کوسه ، خرگوش و مار حرامه
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
ﻧﮕﻮ ﺧﺮﭼﻨﮓ ﺩﻗﻴﻖ ﻣﺜﻞ ﻣﻴﮕﻮﻳﺪ اﺳﺖ ﭼﺮا ﺑﺎﻳﺪ ﺣﺮاﻡ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻖ ﻻﺑﺴﺘﺮﻡ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
خب من مسلمونم ترجیه میدم طبق نظر اسلام و دینم عمل کنم..
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻖ ﻏﺬاﻫﺎﻱ ﺩﺭﻳﺎﻳﻲ اﻡ ﺳﻮﺷﻲ ﻛﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﮕﻮ ﻫﻤﻪ اﺵ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺭﺳﺘﻮﺭاﻥ ﻫﺎﻱ ﺷﺮﻕ ﺁﺳﻴﺎ ﻫﺴﺘﻢ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
نمیدونم چرا حرامه . اما خیلی از رستوران ها و مغازه ها دارن
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
تو هایپرمال هم خرچنگ زنده هست لابستر هست چطور میگید حرامه!
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792