2821
2789
عنوان

گوشت خوک

| مشاهده متن کامل بحث + 47604 بازدید | 105 پست
ﻣﻦ ﺻﺪﻑ و ﺧﺮﭼﻨﮓ ﺭا ﺭاﺣﺖ ﻣﻴﺨﻮﺭﻡ اﻣﺎ ﺧﻮﻙ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪاﺭﻡ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کوسه هم مگه موردی داره؟ من تو رستوران اژدهای طلایی بشقاب دریاییش رو سفارش دادم که توش کوسه هم بود علاوه بر خرچنک و ماهی مرکب و میگو مشکلی نداشت
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
من ادم معتقدی هستم ولی شایدبراتون عجیب بیادمن دوست دارم شراب بخورم مست کنم ببینم مستیش چه جوریه البته باشناختی که ازخودم دارم میدونم باشه هم نمیخورم ولی دوست دارم بدونم جالبه نه شوهرم یه بارگفت اب جو بیارم گفتم نه اصلاحق نداری
خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
ﻣﺎﺩﺭ اﻳﻜﻴﻮ ﻣﻦ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻢ اﻣﺪﻡ ﺭﻭﻱ ﺯﻣﻴﻦ ﺣﻮﺻﻠﻪ اﺩﻡ ﺗﻮﻱ ﺑﻬﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻴﺮﻓﺖ اﻳﻨﺠﺎ ﻫﻴﺠﺎﻥ اﻧﮕﻴﺰﺗﺮﻩ ﺑﺮﻡ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺎﺯ ﺗﻘﺎﺻﺎ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﻋﻮﺩﺗﻢ ﺑﺪﻫﻨﺪ ﺯﻣﻴﻦ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
آره موژان جان منم دیدم هست اینجا نمیدونم موردی داره یا نه.من شنیده بودم حرامه اما هست.حتی سوپرمارکت هم فریز شدشو فکر کنم داره.دیدم تو آشناها که میخرن
خدایا مرسی که عشقمو بهم دادی💑👰❤
من کاری به کسی ندارم هر چیزی به نظرم خوشمزه باشه میخورم. مگه میشه چیزی خوشمزه باشه و ادم نخوره؟ در مورد من که نمیشه.
يه زماني تا جون داشتم بحث ميكردم، اما الان فقط ول ميكنم و ميرم! نميدونم پير شدم يا عاقل!!
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792