2777
2789
عنوان

دل شکسته

65 بازدید | 39 پست

سلام دوستان.دلم خیلی شکسته.نمیتونم به کسی بگم.۳۲سالگی ازدواج کردم.الان ۳۵سالم.شوهرعوضیم همش میگه من نبودم.هیچکس نمیگرفتت.چرانمیری خونه بابات.منه بدبخت چه گناهی کردم.نمیخوام ابروم بره.نمیخوام پدرم ناراحت بشه.ازخیلی چیزام گذشتم.تنهام.به کی بگم😔😔😔

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کور بوده روز اول؟ بگو خونه بابام اضافی نبودم تو اومدی

میگه تا۳۲نمیموندی.اخه وضع و موقعیت بابام عالیه

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
چه پر رو،جوابشو بده ،بگو دعوت نامه برایت نفرستاده بودیم دردش چیه؟

تاکوچکترین دعوامون میشه اینومیگه.منه بدبخت فقط برای ابروموندم.میگه چرانمیری خونه بابات.میدونی بری.من نمیام سراغت.بخاطراون نمیری.خیلی سخته به یه دختراین حرف بزنن.من بخاطرابروم.بخاطرپدرومادرم نمیخوام اونابفهمن.صورتم همیشه باسیلی سرخ نگه داشتم که کسی نفهمه.شده سواستفاده

بگو موقعیت خوب زیاد بود ...زود ازدواج نکردم که موقعیت عالی گیرم بیاد اما برعکس شد 

همین دیگه میگه موقعیت خوب داشتی.میرفتی.نداشتی

تاکوچکترین دعوامون میشه اینومیگه.منه بدبخت فقط برای ابروموندم.میگه چرانمیری خونه بابات.میدونی بری.من ...

بچه نداری خب برو چند روزی خونه پدرت،حالشو بگیر

شاید فکر میکنه میترسی،اصلا چی داره که بترسی از دست بدی؟

چقدر بعضی از مردها پرو هستن    به نظرم زیاد به حرفاش بها نده ...کم محلی کن

بله.چی فکرکردی.بخداقسم صدهزارمرتبه ازش بالاترم.بازم این حرفامیشنوم.

بچه نداری خب برو چند روزی خونه پدرت،حالشو بگیر شاید فکر میکنه میترسی،اصلا چی داره که بترسی از دست ب ...

ابروم میره پیش خانواده و فامیل.پدرم غصه میخوره.دوست ندارم ناراحت بشن.وراست هم میگه.برم اصلانمیاددنبالم.میدونم زیادمنونمیخواد.