2777
2789
عنوان

دل شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 39 پست
اگه اوضاع مالیت خوبه طلاق بگیر ی روانشناس میگفت پرتقال به جای خودش میوه خوبیه سیبم همینطور اما دونص ...

ازخداخواستش.

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره بخدا.ازمنم چیزی نمونده ازبس حرص خوردم.حالاخوشبحالت بچه داری.بچه دلخوش ادم.من اگه بچه داشتم به ای ...

اسی چقد عصبانی شدم بابا چ کاریع اقدام کنی با این مرد اگ الان انقد مشکل داری قطعا با اومدن بچه بدتر هم میشه توروخدا ارواح عزیزت ی بچع بی گناه رو ب مشکلاتون اضافه نکنین

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

اسی چقد عصبانی شدم بابا چ کاریع اقدام کنی با این مرد اگ الان انقد مشکل داری قطعا با اومدن بچه بدتر ه ...

من بچه داشتم.به این محل نمیزاشتم.الان تنهام و چسبیدم به این.

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
من بچه داشتم.به این محل نمیزاشتم.الان تنهام و چسبیدم به این.

متاسفانه طرز فکرت از نظر من فوق العاده اشتباه

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

اره بخدا.ازمنم چیزی نمونده ازبس حرص خوردم.حالاخوشبحالت بچه داری.بچه دلخوش ادم.من اگه بچه داشتم به ای ...

اشتباه منو تکرار نکن آجی اگه نمیخادت شاید کارتون ب طلاق بکشه هیچ مادری طاقت دوری بچشو نداره فقط ظلم میکنی 

اشتباه منو تکرار نکن آجی اگه نمیخادت شاید کارتون ب طلاق بکشه هیچ مادری طاقت دوری بچشو نداره فقط ظلم ...

نمیخوادمنو.ولی اونم بخاطرابرومیان فامیل و خانوادش شده کاری نمیکنه.فقط بایدبه اجبارهموتحمل کنیم 

نمیخوادمنو.ولی اونم بخاطرابرومیان فامیل و خانوادش شده کاری نمیکنه.فقط بایدبه اجبارهموتحمل کنیم 

چه بد خدا به هردومون صبر بده

میگن خدا هرکسیو با چیزی که بیشتر براش با ارزشه امتحان میکنه

برای ی زنم چی مهمتر از بچه و عشق

چه بد خدا به هردومون صبر بده میگن خدا هرکسیو با چیزی که بیشتر براش با ارزشه امتحان میکنه برای ی زن ...

عشقق

کلمه مزخرف.کوعشق.کومحبت.حالم بهم میخوره ازاین کلمات.دخترای طفلک وقتی میبینم بیرون بادوست پسره میره.که به امیداینکه باهم ازدواج کنه.اون پسره بعداپدرتودرمیاره و هی میگه بروخونه پدرت.یعنی ماازاین زندگی هیچ سهمی نداریم