2777
2789
عنوان

دل شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میفهممت ،شوهر منم جوری رفتار میکنه انگار خودمو بش انداختم

بخدا انقد خوشگل بودم میرفتم مدرسه در گوش هم میگفتن عروسکه اومد الان شبیه پیرزنام

زن مثل گل میمونه به محبت مثل آب و نور نیاز داره

راه دیگه ای نداریم جز به بیخیالی زدن بخاطر بچه،حرف مردم همه چی

شوهرت فهمیده تفکرت اینه سواستفاده میکنه،نامرد

اره میدونه.راهی ندارم جزتحمل.دلم خیلی شکسته.الان بااشک اینومینویسم.دختربدبخت.به یه امیدی شوهرمیکنه.وخیلی سخته بهش بگن دوست نداریم.خونه بابات چرانمیری.ونمیام دنبالت.

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
توام برین بهش بجای ناله

منم گفتم بهش.بخاطرابروموندم.وگرنه خونه پدرم مثل شاهزاده ازم استقبال میکنن.گفتم فکرکردی عاشق چشم و ابروتوشدم

خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏

بگو من ک جام خوبه ظاهرا تو ناراضی ای هر گوری میخوای بری برو اینجا خونمه و من میمونم کسیم قرار نیس بیاد دنبالم

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

اگه اوضاع مالیت خوبه طلاق بگیر

ی روانشناس میگفت پرتقال به جای خودش میوه خوبیه سیبم همینطور اما دونصف از اینارو نمیشه ب هم وصل کرد میگنده ما هم همینطور 

خیلی سخته ولی شاید بعدا یکی پیدا شد ک قدرتو بدونه

مردا تا چیزیو ندارن براش تلاش میکنن 

خودتو ازش بگیر

ابرو به چه درد میخوره وقتی غرورت اینطوری له میشه  بله درسته بعد طلاق پدر مادرا ناراحت میشن اما مطمئنا اگه الانم از اوضاعت باخبر بشن بیشتر ناراحت میشن عزیزم ادم یک بار زندگی میکنه تا بچه نداری و موقعیت خوب داری خانواده خوب داری برو همیچن شوهری به دردنمیخوره ابرو ابرو هم نکن کی گفته هرکی طلاق بگیره بی ابرو میشه قوی باش همه که نباید ازدواج کنن مستقل شو هر طور که حالت خوب تره اونجوری زندگی کن بعد طلاق اولش سخته ولی کم کم همه چی درست میشه 

یک زمان غافل شدم  صد سال راهم دورشد                     آنقدر بیراهه رفتم  تا دو چشمم کور شد                                                                                                                کتاب سفر روح بهترین کتابی بود که تو عمرم خوندم و کاملا دیدگاهم رو نصبت به جهان هستی عوض کرد  این کتاب رو بارها و بارها باید خوند                                                        (به راستی که قضاوت تنها و تنها مخصوص خداوند است ) کاش بتونیم به این جمله عمل کنیم                                                                              (کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸اما به خاطر اینکه نمی خواستم تاپیکام بمونه مجبور شدم بگم تعلیقم کنن)
میفهممت ،شوهر منم جوری رفتار میکنه انگار خودمو بش انداختم بخدا انقد خوشگل بودم میرفتم مدرسه در گوش ...

اره بخدا.ازمنم چیزی نمونده ازبس حرص خوردم.حالاخوشبحالت بچه داری.بچه دلخوش ادم.من اگه بچه داشتم به این محل میزاشتم.بابچه ام خوش میشدم.سه باراقدام کردم.نشده.دلمم ازاونجاشکسته.خداهم ولم کرده

..بگو اخه کسیو لایق نوکری خودم و بابام ندونستم توام لیاقت نداری کفشامو جفت کنی حالا سعادت پیدا کردی و خودت خبر نداری..بگو مادرت زود عروسی کرد یکی مثل تو بی شرفو پس بندازه برا جون دختر مردم بسه..میخاد نقطه ضعف ازت بگیره..بگو من جام خوبه تو هری طلاق بده مهریه ام بده میرم..میدونم یکم تنده ولی واقعا بیشعوره

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜