2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684430 بازدید | 303 پست
من اموزش بلد نیستم انگار ک بگی عاقل بودنو یاد بده یا بگی ادم خوبی بودنو یاد بده باید تو رفتار بقیه دقت کنید باید یه الگو داشته باشید . کسیم ک تو ذاتشه خودش میشه الگو .
❥ گُل دَر بَر وُ مِے دَر کَف وُ مَعشـوق بهٍ کـامْ اَسْت ❥
پست من رو پاک کردی؟؟؟؟ عیبی نداره عزیزم ولی شما که جنبه بحث کردن نداری قبلش بگو که اگر کسی مخالف بود پست نذاره
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا آموزش لوندی و آموزش گرفتن برای لوند بودن خودش در تضاد با لوندیه زنی که عزت نفس داره اصلا به لوندی فکر نمیکنه وبه خاطر همون عزت نفسش ناخودآگاه لوند به نظر میاد... نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.
تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 
خانومای عزیزم ، اونچه که شما درغالب لوندی دنبالش میگردید ، در حقیقت نیاز واقعیه شما نیست . چیزی که دنبالشید و میتونه واقعا به شما کمک کنه اعتماد به نفسه . وقتی که خودتونو همونجور که هستید و خلق شدید دوست داشته باشید ، دیگران هم شمارو دوست دارن و براشون جذابید . اگر لوندی برای هر زنی نیاز واقعی بود، خدا به همه ی زنها به یک اندازه لوندی میداد . حالا که به یکی بیشتر داده و به یکی کمتر یعنی ظلم کرده به اونایی که لوندی تو ذاتشون نیست؟! هدف واقعی اعتماد بنفسه . وقتی به وجود بیاد لوند و غیر لوند هردو احساس رضایت دارن .
Far over the misty mountains cold (در آن سوی کوهستان مه آلود و سرد) ..... To dungeons deep and caverns old (به سوی دخمه های عمیق و غار های کهن رهسپاریم) ..... We must away ere break of day (ما باید پیش از دمیدن صبح دست بکار شویم ) ..... To find our long forgotten gold (تا ارزش های بزرگ و فراموش شده ی خود را پیدا کنیم.)
نیلوفر جان موافقم من روم به اون خانوماییه که هی تاپیک میزنن شوهرم اینجوری تحویل نمیگیره با زن دیگه میگرده خوب منی که میدونم دلیلش چیه چرا نخوام کمکی بهشون بکنم. هدفمون کمکه به اوناست تلاشمو میکنم تا جایی که بتونم امیدوارم دوستان دسگیر باشن
  عجب!!!
اینکه یه مرد اینو از زنش بخواد عالیه چون داره بیانش مى کنه نمیخواد بره سراغ زن دیگه و این طبیعت مردِ که به سراغ زن میره متاسفانه این فرهنگ هنوز جا نیوفتاده و مردها رو موجودى کثیف میدونن درصورتى که طبیعتشه مثل زنها که دوست دارن مرد به سراغشون بیاد بالعکسش براى مردهاست
  عجب!!!
حالا من از خودم بگم . از اول ناز داشتم و دور و برم شلوغ بود . هنوزم که هنوزه دو تا بچه دارم و چهل سالمه تو هرجمعی باشم همه دوست دارن من حرف بزنم . و مورد توجه آقایونم . اما شوهرم فقط زمان سکس ...انگاری که متوجه منه . نه بقیه ی زمانها . همه ی مردهای فامیل بااشتیاق به حرفهام گوش میدن . چون خیلی جذابم . در چنین مواقعی که همسرم میبینه مردهای فامیل گل از گلشون شکفته . تازه متوجه من میشه . اونم یه لبخندی میزنه . اما دیگه انگار نه انگار .
"طبیعت مردِ که به سراغ زن میره" شاید ندونین..شاید نخواین... ولی با این حرفا تیشه به ریشه ی جنس "زن" میزنید..... 😣
تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 
لوند بودن یعنی زن بودن.به نظرمن خیلی ازخانواده ها مقصرن.چون هرچی دخترا لوس میشن لوندی میکنن اینقد پدرو برادر سرکوب میکنن که از بین میره خاموش میشه.مادرها دخترو تشویق به خشکی میکنن فکر میکنن سر سنگینی یعنی این.همشون میخوان خیالشون راحت باشه که دخترشون لوند نیست که کسی حتی بهش نگاه کنه.
ولی لوندی مهمه.من یه زنم.میدونم مهمه.کلا ظرافت زنانه داشته باشی ناخوداگاه لوند میشی.از چیزای کوچیک شروع کنید.بلند کردن ناخن.مدل دادن به مو.یبار دم اسبی ببند یبار خرگوشی ببندکش موهای دخترونه ببند.تو خونه صندل بپوش ترجیحا پاشنه جدا.چون بهت حالت خاصی در راه رفتن میده.پاهاتو جلو هم بذاری کخ دیگه دلبر شدی.دامن تنگ بپوش ترجیحا کوتاه.موقع حرف زدن عجله نکن شوهرت فرار که نمیکنه یکم سرتوکج کن یکم لبتو ورچین یه جواب بده.حول نباش کلا.لاک بزن.خوشبو باش.فکرکن داری میری خونه یه دوستی که چشمشودر بیاری چکارمیکنی؟همون کارو تو خونه بکن.شوهرتم آدمه دل داره زن نگرفته که خشک باشه.ناز کن شوخی کن.از پشت بغلش کن.گاهی رژای رنگای عجیب بزن.کلا لوندی یعنی یکم غیر منتظره خوب باشی.همش فکر کنه الان بیاد خونه چی پوشیدی چکار کردی.لازم نیست خیلی بخودت زحمت بدی.وقتی تنهایی باخودت فکر کن به کدوم دخترای مدرسه یا دانشگاه حسودیت میشد.رفتارشونو یادت بیاد میفهمی لوندی چیه.همونا که چشم استاد بهشون بود.حالا تو فقط برای شوهرت اونجوری باش.یادت بیار چطوری حرف میزدن.حرصت در میومد.حالا توام همونطوری باش.خودتو در کل گول نزن.اگه زن واقعی باشی به تمام معنا لوندی.
  عجب!!!