2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684429 بازدید | 303 پست
زن نباید حرکات و حرف زدنش مردونه باشه اما باید بلد باشه به وقتش جدی و محکم مشکلات حل کنه لوندی با آویزون بودن خیلی فرق میکنه
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنی که رضایت شوهرشو بدست بیاره یجورایی چشم شوهرشو از زنای نامحرم بگیره یعنی کمال. کمال فقط بخدا نزدیک شدن نیست . کمال یجور کامل شدنه. و اینکه چشم دل شوهرتو سیر کنی تا طرف گناه نره یجور کماله. عزیزان جای بحث نیست فقط پیشنهاداتون بگین زنهای زیادی هستن که سوال میکنن در این مورد
  عجب!!!
بنظر من همون حجاب یه جور لوندیه. منتها جوری که نامحرم از ش محروم میشه و محارم لذتشو میبرن. ولی من هنوز در کف همون موازی کردن اینا و ربط دادنشون به لوندی ام!!!! کمال و حجاب و روضه و لوندی!!!!!!!!!
دختر گلم، ماه زندگیم، دعا کن همه ی دوستای بهشتی ت بیان تو دل همه ی اونایی که اینجا منتظرشونن تا دنیا رو براش بهشت کنن.. خدایا دختر ماهمو سلامت و شاد بذار توی بغلم..
مرتب و تمیز پوشیدن با صدای آروم حرف زدن با ناز راه رفتن حتی آروم گریه کردن خودش لوندیه زنی که موقع بحث لات بازی درمیاره دلنشین نیست زنی که بخودش اهمیت میده تو پوشش و خوراک و تفریح زنی که به اندامش اهمیت میده زنی که وراج نیست خوب لونده
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
لوندی در یک جمله یعنی "زنیت داشتن" !

یعنی ویژگی های زنانه داشتن .... چه تو رفتار ، چه گفتار ، چه ذهن ، چه جسم
الزاما ربطی به زیبایی یا زشتی ، لاغری یا چاقی ، قد بلند یا چشم و ابروی کمند نداره ! ویژگی ذاتی هست !
یعنی من بتونم در مقابل مرد ام طوری باشم که اون احساس مرد بودن بکنه من احساس زن بودن ! و گفتن نداره که عمده ی این لوندی خودش رو تو "سکس" نشون می ده !
اشتیاق برای رابطه ات داشته باشی درونا می جوشه و خودتو رها کنی از تابوهای عرف و ... قدم اول هست . به این فکر کن که با همسرت باید بی حیاترین باشی ! معشوقه اش هستی ... اصن یه پورن استار براش باید بشی ! مفهومه ؟

وقتی که تو سکس فعال هستی ، وقتی که می دونی تو شرایط سخت یا موقعیت های مختلف چی بگی که همسرتو آروم کنی یا دلشو بدست بیاری با یه غذای خوشمزه یا یه جمله ی بجا که بهش روحیه بده و ... اینا هم مصداق لوندی هست
  عجب!!!
مثلا من یه همکلاسی دارم نصف حرفاش فحشه. با همه دعوا داره. واقعا حالم بد میشه میبینمش. یا یکی با اینکه تیپ و ارایشش خیلی شیک ولی نمیتونه دوکلمه با استاد حرف بزنه

سال 96 به همه آرزوهام رسیدم. خدایا شکرت. عاشقتمممممممممم        

با ناز حرف زدن از کلمات مناسب استفاده کردن کارای مردونه انجام نده تو خونه مثلا جابجا کردن مبل مردونه اس کار خانم نیست مرتب و آروم غذا خوردن غیبت و خاله زنک بازی نداشتن زنی که به بهداشتش خیلی اهمیت میده و لباسای خونه اش بدترین لباساش نیست
در کل به نظر من آموزش لوندی بسیار بحث پیش پا افتاده ایه... کسی که لونده خب خوبه.. کسی نیست هم نیست.. فدای سرش.. آموزش لوندی دیگه چیه😒
تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 
بچه ها یچیزی بگم؟ برا این که بحث پراکنده نشه. تو دستور زبان لوندی برابر با عشوه گریه. اون لوندی ای که بعضیامون میگیم منظورمون زنانگی هست. که همه زنا باید همه جا داشته باشن. زن و مرد و محرم نامحرمم نداره. ولی لوندی بمعنای عشوه گری محدودتره. یه کف مرتب به افتخارمممم خخخخخ
دختر گلم، ماه زندگیم، دعا کن همه ی دوستای بهشتی ت بیان تو دل همه ی اونایی که اینجا منتظرشونن تا دنیا رو براش بهشت کنن.. خدایا دختر ماهمو سلامت و شاد بذار توی بغلم..
درسته لوندی برای یک زن بسیار به جا و عالی هست اما دوستانی که به کمال و حجاب و ...ربطش دادن ,لوندی یک خصوصیت هست که بنا به روحیه فرد قویتر ویا ضعیف تر از دیگر خصوصیاتش هست . رسیدن به کمال و کمال گرایی یک بحث پیچیده و کاملا جداست
چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....