2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684404 بازدید | 303 پست
سحربانو کسی که تو ذاتش لوندی نیست حق زندگی حق زنانگی نداره گلم؟ یاد میگیره. تمرین میکنه. همه زنا میتونن لوند باشن. ما اکتسابیش میکنیم. یکم جلوی آینه آرایش کنه برا خودش برقصه میفهمه چقد زنانگی داره. باید رشدش بده
  عجب!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل ای جان. اره لوس میکنم اونم چ جوووورم عین بچه ها ک برا مامانشون لوس میشن
👶پسر پسر قند و عسل...خــدای بزرگم ی دنیا ممنونم .ازت میخوام مواظب گل پسرم باشی و سالم بزاری بغلم 😊... الحمدالله
این کله همش تو کتابه نه به خودش می رسه نه آرایشی می کنه نه مهمونی ای می ره نه به پسری نگاه می کنه نه بلده که چیکار کنه که جذاب باشه نه اصن دلش می خواد که جذاب باشه هیچیه هیچی صرفا تک بعدی زندگی می کنه برای خودش برای دل خودش بعد ۳۲ سالش شده، نه بلده رابطه برقرار کنه با پسر، نه دلش می خواد و نه هیچ گزینه ی دیگه ای حالش به هم می خوره از پسرا و در صدد حال گیری از کلیه ی پسرا معطوف شده به کار و درس خوندن صرف که اایشالا دکتراش رو هم بگیره و بهش بگن خانم دکتر این شد زندگی؟ این زندگی تک بعدی قراره این فرد رو به کجا رهنمون کنه؟ وقتی فرد توانایی برقررای یک ارتباط سالم رو نداره، پروفسورا هم داشته باشه، به چه دردش می خوره؟ نه می دونه سکس چی هست نه دلش می خواد بدونه فوبی آلت تناسلی داره و به شدت موضع گیری و گارد داره در برابر این مسئله لذت یک رابطه ی جنسی رو تجربه نکرده و نمی دونه که چی هست ارگاسم رو فقط توی کتابا خونده که چیه بعد این فرد چه جوری می تونه آدم جذابی باشه برای یه مرد؟ کدوم مردی حاضره با زنی ارتباط برقرار کنه که هیچ آشنایی با جنبه های زنانه ی روح و روانش نداره؟ فردی که به زنانگی خودش نمی پردازه و سعی نمی کنه هیچ وقت لوندی های زنانه و جذابیت های زنانه رو یاد بگیره و در خودش تقویت کنه، لاجرم مجبور می شه برای پر کردن خلا این موضوعات به سمت دستاوردهای صرف در حوزه ی رشد آنیموسی در حرکت بشه اینکه پروفسور بشه رئیس بشه و واسه ی خودش مردی بشه و هیچ مردی جرات نکنه از بغلش رد بشه اونوقت ما در آستانه ی چهل سالگی با زنی طرف هستیم که تنها از لحاظ ظاهری زنه و بیشتر به مردها می مانه تا به زن جالبی ماجرا این جاست که این افراد فکر می کنن که با پوشیدن لباس های شیک و مارک دار زنانه ، می تونن اون زنانگی مغفول مونده رو جبران کنن که بسی حسرت و دریغ که هیچ وقت پر نمی شه و میان و از من می پرسن که، چرا با هر مردی که برای جلسه ی اول قرار می زارم، جلسه ی دومی شکل نمی گیره؟ و من در پاسخ بهشون می گم : جوابش خیلی ساده است، چون هیچ مردی حاضر نیست با یه مرد مثل خودش ازدواج کنه و رابطه بزنه
  عجب!!!
نگار دقییییقا رفتار و اخلاقای خواهر شوهر منو توصیف کردی. ۳۵سالشه ولی بویی از زنانگی نبرده
👶پسر پسر قند و عسل...خــدای بزرگم ی دنیا ممنونم .ازت میخوام مواظب گل پسرم باشی و سالم بزاری بغلم 😊... الحمدالله
البته به نظر من رشد فکری و مستقل یه زن هم در کنار لوندی برای مردا جذابه زن شیک و بروز باااااید حرفی برای گفتن داشته باشه همش در کنار هم لازمه
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
من بابام یوقتایی میگه خوش بحال شوهرت ک انقد خانومش ناز داره من از مامانم از طوفولیتم یاد گرفتم مامانم خیلیییی لونده . الانم عشقم واقعا میپرسته منو لوند بودن باید از بچگی درونی شده باشه و ذاتی باشه . ولی اگر تا 20 سالگی بلد نشده باشی باید خیلیییی تمرین کنی تا مصنوعی نباشه کارات .
❥ گُل دَر بَر وُ مِے دَر کَف وُ مَعشـوق بهٍ کـامْ اَسْت ❥
من هم تحصیلکردم هم عزت نفس دارم هم قبلا شاغل بودم و هم همیشه سعی میکنم بخودم برسم. اینا هیچ تضادی باهم ندارن. البته من مجردم کسی نیس لوندی کنم ههه

سال 96 به همه آرزوهام رسیدم. خدایا شکرت. عاشقتمممممممممم        

زنی که کمال رو توی لوندی میبینه کاملا از لوندی به دوره😏 بویی از لوندی نبرده😏
تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم»