2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684404 بازدید | 303 پست
همسرتان را با لحن محبت آمیز صدا کنید حتی اگر از او ناراحتید لحن صحبتتان را تند نکنید مطمئن باشید با لحن ملایم هم می‌توانید همسرتان را متوجه اشتباهاتش کنید
  عجب!!!
#ایده های ایجاد تنوع در رابطه زناشویی 💟حالا خودتون : 🌹زیبا سازی کل بدن در حمام 🌹لطیف سازی پوست بدن به ویژه پاشنه پا پشت ارنج دست و قوزک پا و زانوها با سنگ پا و روشور و ... 🌹معطر سازی 🌹مسواک 🌹لباس و کفش پاشنه بلند به مدلهای مختلف (زیر لباس خاص رو لباس پوشیده یا کلا فقط ست زیبا با یک حریر روش یا فقط حریر یا کلا هیچی با کفش ) 🌹استفاده از پابند براق 🌹استفاده‌از نگین براق در جاهای خاص براق کردن پوست با روغن و ....مخصوصا بانوانی که پوست تیره دارن جلوه خاصی میده 🌹طراحی روی بدن از گل و بلبل تا اسم همسر روی ..... 🌹حالات صورت و نگاه مدلهای مختلف بعصی مواقع خنگول بعضی مواقع شیطون بعضی مواقع خمار و ... 🌹فیگورهای مدلهای عکاسی و لباس زیر و ....رو حتما استفاده کنین عالین😍😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها.ممنون نگار جون تایپیک خیلی خوبیه.به نظره منم لوندی فوق العاده تاثیر خوب داره توی زندگی .خانومایی که میگن باید توی ذات باشه هم بدونن اینطور نیست هرکی دلش بخواد میتونه یاد بگیره البته باید واقعا بخواد تا مصنوعی نباشه .منم خیلی تاثیرشو دیدم چه مجردی چه متاهلی.تو مجردی که بخاطر لوندی بازیام همیشه بابام منو بیشتر دوست داشت درحالی که خواهرای کوچیکمو اونقد توجه نمیکرد چون خیلی مغرور بود.توی متاهلی هم بی نهایت جواب داده طوری که شوهرم میگه اگه دختر دار بشیم بیچاره میشم خصوصا اگه به توبره .ولی محل کارم برعکس خیلی جدی خشنم چون همه مردن ناز بیام براشون آمو میخورن خودمم دوست ندارم.
به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت