2777
2789
عنوان

آموزش لوندی...💏💑

| مشاهده متن کامل بحث + 684429 بازدید | 303 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهار عزیزم خیلی لباسای راحتی میبینم میفروشن که هم تنگه هم تو بدن راحته. نمیدونم جنسشون چیه ولی لباس راحتی میگن.طرخاشون متفاوته میتونی چن تا تهیه کنی بپوشی.لباس نخی هم خیلی راحته اوناهم مدل جذب دارن اصلا مشکلی نیست تو تهیه لباس کافیه یکم وقت بذاری تو بازار بگردی.اینکه شوهر شما دوس داره شما اینجوری لباس بپوشی خیلی خوبه چون دلش میخاد اون چیزیو که خوشش میاد تو تن همسر عزیزش ببینه😉
برای اینم که غر نزنی و اشتباهات شوهرتو بهش بگی یه تاپیک همسرانه هست همه ی اینارو قشنگ توضیح داده که من خودم میخونم و با همسرم اونجوری رفتار میکنم.اونم لینکشو میذارم پست بعدی...
  عجب!!!
یه خانوم گفته که من حتی خجالت میکشم اسم شوهرمو صدا کنم.اااا یعنی چی روم نمیشه اسمشو صدا کنم مثلا شوهرته غریبه که نیس سعی کن بلند صداش کنی کم کم برات عادت میشه همشم اسمشو نگو... بهش بگو عزیزم / عشقم/ نفسم/عمرم/ زندگیم / دنیام/آقام/خوشگلم/و ...
  عجب!!!
ببخشید من دیر دیر میام.آخه جدیدا میرم باشگاه. وقتی باشگاه میرم هم روحیم خعلی مجلسی میشه هم اونجا یچیزایی یاد میگیرم. والا من که خیلی فرق کردم پیشنهاد میکنم اگه تو امکانتون هست حتما برید
  عجب!!!
یچیزی بگم آقائون از گلو و گردن و مو خیلی حساسن. وقتی بهش محبت میکنین دستتونو بکشین لای موهاش، پشت گردنش. گلوشو ببوسین با انگشت آروم ناز کنین تا نتیجشو ببینین. خانوما با شوهرتون مهربون باشین یادتون نره مهر و محبت اولین لوندیه که باید یاد بگیرین بقیش فقط چاشنیه 😉😉😙😙
  عجب!!!
#دوست_داشتنمو_اینجوری_نشون_میدم اقاییه من طلاسازن واسه همین وقتی از کارگاه برمیگردن دستاشون بخاطر کار با اسید و مواد دیگه زبر و زمخت میشه... بعضی روزا از طرف کارگاه میاد دنبالم تا بریم بیرون یبار به فکرم رسید که یه قوطی کرم بزارم تو ماشین... 😍 بعد از اون هرموقع بیرون میریم من دستایی آقایی رو کرم میزنم اونم کلی خوشش میادو کلی قربون صدقم میره و دستامو میبوسه و میگه تو بهترین خانوم دنیایی.❤️ #یکم_لوندی_یادبگیر
  عجب!!!
❣عشوه گری برای شوهر ‌‌🔺ارسال بوسه از راه دور 🔺آرایش کردن 🔺گازگرفتن گوشه لب پایینی 🔺همه حرکات آهسته 🔺موها همیشه بایدمرتب باشند،گاهی اوقات هم میتونید شکلهای بچه گانه ببندید
  عجب!!!
✨ چرا باید شوخ طبع باشیم و نشاطمان را حفظ کنیم؟ چون! 🔹زن ها قلب خانه اند! 😍 🔹زن ها اگر شاد باشند قلب خانه می تپد 🔹 زن ها اگر موهایشان را شکل دهند ، اگر صورتشان را آرایش کنند ، اگر لباسهای شاد بپوشند زندگی در خانه جریان پیدا می کند 🔹زن ها اگر کودک درونشان هنوز شیطنت کند ، اگر شوخی کنند ، بخندند ، همه اهل خانه را به زندگی نوید می دهند 🔹 اگر روزی زن خانه چشمهایش رنگ غم بدهد 😔 حرفهایش بوی گلایه و کسالت بدهد اگر ذره ای بی حوصله و ناامید به نظر برسد تمام اهل خانه را به غم کشیده است آری زن بودن دشوار است زنان ارمغان آور شادی ، گذشت و خنده اند یادمان نرود قلب خانه باید بتپد 💞 آقای محترم مواظب قلب خانه ات باش 💞
  عجب!!!
زمانی که آقامون میومد خونمون مامانم بهم میگفت بدو برو جلو شوهرت. مامانم همش میگه وقتی شوهرت میاد جلشو درمیای با خنده برو.بخند طوری که چشات برق بزنه.کیفشو بگیر صورتشو ببوس. منم اینکارارو میکنم و همسر میگه تموم خستگیم تو پله ها میریزه. تازه بعضی وقتا بی حوصله میاد من انقد میخندونمش .بعدش ازم تشکر میکنه میگه اصلا یادم رفت ناراحت بودم خخخ. تازه اینجوری وقتی مریض و کسل باشی آقا زودتر میفهمه و اروم و قرار نداره
  عجب!!!
دیشب آقامون از دستم عصبانی شد هی دستمو گرفت داد زد سرم. منم هیچ عکس العملی تندی نشون ندادم.سرمو انداختم پایین عین بچه ها که سرشون داد میزنیم میترسن قیافشون یجوری میشه. بعدش آقایی دستمو گرفت خندید بغلم کرد. بعضی زنا انقد اینجور مواقع بحث میکنن جواب میدن بیشتر طرف مقابلو عصبانی میکنن. یادمون نره ما زن هستیم و لطیف ترین موجود روی زمین پس با لطافت برخورد کنیم😉😉😄😄
  عجب!!!